Jongeren | 15-18 jaar

Een groot deel van de informatie op deze pagina komt van de website Jeugdbibliotheek.nl. Daar vind je nog veel meer boeken en handige studiehulp voor school.

Lees deze e-books op je mobiel of tablet

Naar alle e-books op jeugdbibliotheek.nl

ThuisBieb: e-books voor iedereen!

Naar de ThuisBieb

De ThuisBieb is een app vol e-books. Tot en met 1 juni toegankelijk voor iedereen, ook als je géén lid bent van de bieb. Download de app en lees de mooiste e-books op je tablet of smartphone!

Boeken lezen voor school

Lezen voor de lijst

Zoek je een leesboek voor school? Met Lezen voor de lijst vind je het boek, e-book of luisterboek dat bij je past. Ook kun je heel gemakkelijk je leesniveau testen.

Zo word je gratis lid!

Wist je dat het lidmaatschap voor kinderen t/m 17 jaar gratis is? Tot je 16e heb je wel officieel toestemming van je ouders nodig.

Lees meer over het Jeugd abonnement

Extra luisterboeken voor thuis!

Luisterboeken in de LuisterBieb

We hebben tijdelijk extra luisterboeken toegevoegd! Tot en met 1 juni voor iedereen toegankelijk, ook als je geen lid bent van de bieb.

Lees e-books op je mobiel

Boeken lezen op je mobiel

E-books kun je lezen op je tablet of telefoon. Ze raken nooit uitgeleend en je hoeft ze niet terug te brengen.

Zoek en vind historische info

Zoek en vind in Delpher

Op Delpher vind je miljoenen pagina's uit historische kranten, boeken en tijdschriften. Full-text online. Zoek en vind online.

Theorie-examen oefenen

Oefen voor je theorie-examen

Ben je bezig met het halen van je rijbewijs? Met je bibliotheekaccount kun je onbeperkt oefenen voor je theorie-examen. Succes!