Jeugd | 6-9 jaar

Een groot deel van de informatie op deze pagina komt van Jeugdbibliotheek.nl.
Op die website vind je nog veel meer informatie over Lezen en Weten.

En toen? - Kinderboekenweek 2020

Zing en dans je mee met Kinderen voor Kinderen?

Lees deze e-books op je telefoon of tablet

Naar alle e-books op jeugdbibliotheek.nl

Zo word je gratis lid!

Wist je dat het lidmaatschap voor kinderen t/m 17 jaar gratis is? Tot je 16e heb je wel officieel toestemming van je ouders nodig.

Lees meer over het Jeugd abonnement

Werkstuk maken

Werkstuk maken

Zoek je een informatie voor je werkstuk? We helpen je graag. Kijk maar eens op deze pagina. Daar vind je een heleboel leuke informatie. Je kunt zoeken op onderwerp. Veel plezier!

Oefen voor school!

Junior Einstein

Met Junior Einstein kun je online oefenen voor alle vakken van de basisschool! Bijvoorbeeld voor Begrijpend lezen, Topo en Rekenen. Superhandig dus! Log in met je Bibliotheekaccount.

Lezen én luisteren

Download de online Bibliotheek-app

Lezen én luisteren waar en wanneer je maar wilt? Dat kan met de nieuwe online Bibliotheek-app. Download hem nu op je tablet of telefoon. 

Kinderboekenweek

Kinderboekenweek

De Kinderboekenweek 2020 gaat terug in de tijd. Breng geschiedenis tot leven en lees spannende verhalen over ridders, oorlogstijd of de Oudheid.

Boeken op AVI-niveau

LuisterBieb

Weet je je leesniveau? Dan is het een stuk makkelijker om een boek te zoeken dat bij je past. Zo vind je boeken die niet te makkelijk, maar ook niet te moeilijk zijn!

Lees én luister met Yoleo

Lezen met Yoleo is makkelijk. De tekst wordt getoond én voorgelezen. Een soort karaoke dus! Log in met je Bibliotheekaccount. 

De Voorleeshoek

Kijk en luister naar leuke en spannende voorleesverhalen in De Voorleeshoek! Log in met je Bibliotheekaccount en geniet onbeperkt van alle voorleesfilmpjes. 

Dyslectisch? Kies een boek van het Makkelijk Lezen Plein

Naar Makkelijk Lezen