Boeken reserveren is nog steeds mogelijk

Boeken reserveren tijdens tijdelijke sluiting van Bibliotheekvestigingen

Omdat onze Bibliotheekvestigingen tijdelijk gesloten zijn door de Corona-maatregelen die door de Rijksoverheid zijn getroffen rond het Corona-virus, is de gewone uitleen van boeken niet mogelijk.

Reserveren wel mogelijk
Heb je boeken gereserveerd? Bel dan van dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 en 16.00 uur om een afspraak te maken om de boeken op te halen. De ophaaltijden veranderen vanaf dinsdag 19 mei; ophalen kan dan van dinsdag t/m vrijdag van 11.00 tot 13.00 uur.

Om onze leden toch nog van dienst te kunnen zijn hebben we ervoor gezorgd dat je als lid wél boeken kunt reserveren uit de collectie van de Bibliotheek Barneveld en deze op afspraak kunt ophalen. Je kunt ook kiezen voor een Boeken Verrassingspakket.

Een aantal aandachtspunten:

• Je kunt maximaal 5 boeken tegelijk reserveren
  • De uitleentermijn is in verband met de sluiting verlengd. In mijn menu kun je zien tot welke datum.
  • De collectie van de meeste Gelderse bibliotheken is weer beschikbaar voor reservering. De collecie van onze vestigingen Kootwijkerbroek en Voorthuizen is nog niet beschikbaar
  • Via 'Mijn Menu' is zichtbaar wanneer de boeken klaar staan. Zodra dit het geval is, bel je tussen 11.00 en 16.00 uur naar onze collega's in de Bibliotheek Barneveld (0342) 403 483 en maak je een afspraak om het af te halen. Telefonisch vertellen onze medewerkers welke voorzorgsmaatregelen we treffen in verband met het voorkomen van het verspreiden van het Corona-virus.