Activiteiten kids (en ouders)

 • Nijntje is jarig

Nieuws & Activiteiten

 • Nieuws

  1. Oud Veluwse markt

   Op donderdag 27 juli en 3 augustus is de Bibliotheek Barneveld van 13.00-16.00 uur met een bakfiets aanwezig op de Oud Veluwse markt.

   20 juli 2017

   Bekijk details van Oud Veluwse markt

  2. BoekStart-Activiteitenprogramma

   Speciaal voor kinderen t/m 4 jaar heeft de bibliotheek een BoekStart-activiteitenprogramma samengesteld waar prentenboeken en bekende figuren uit prentenboeken centraal staan. Een overzicht van de activiteiten...

   19 juli 2017

   Bekijk details van BoekStart-Activiteitenprogramma

  3. Voorlezen in de bieb

   Op 29 september beginnen we weer met voorlezen. Voorheen was het voorlezen op de laatste donderdag van de maand, vanaf 29 september zal dat elke laatste vrijdag van de maand zijn. Baby's, peuters en kleuters...

   19 juli 2017

   Bekijk details van Voorlezen in de bieb

  4. De Nationale Bibliotheekpas

   Boeken, tijdschriften, games, dvd’s lenen waar u maar wilt? Het kan vanaf nu! Met uw bibliotheekpas, die we vanaf nu de Nationale Bibliotheekpas noemen, kunt u ook lenen bij alle andere bibliotheken in...

   30 juni 2017

   Bekijk details van De Nationale Bibliotheekpas

  5. Extra sluitingsdagen in juli, augustus & september

   In de maanden juli en augustus zijn er extra sluitingsdagen van kracht voor de bibliotheekvestiging te Barneveld en Kootwijkerbroek. Tevens is er een extra sluitingsdag in september voor de vestigingen...

   27 juni 2017

   Bekijk details van Extra sluitingsdagen in juli, augustus & september

  6. Toptitels in de LuisterBieb voor iedereen

   Speciaal voor liefhebbers van luisterboeken hebben we deze zomer vijf toptitels beschikbaar die voor iedereen, leden en niet-leden, te beluisteren zijn.

   27 juni 2017

   Bekijk details van Toptitels in de LuisterBieb voor iedereen

  7. Online Bibliotheek

   Leent u wel eens e-books of volgt u een online cursus via de Bibliotheek? Vanaf nu komt u dan in een gloednieuwe omgeving terecht: de online Bibliotheek.

   21 juni 2017

   Bekijk details van Online Bibliotheek

  8. Nieuw inlogsysteem op Muziekweb

   Het inlogsysteem op Muziekweb is vanaf heden aangepast. Vanaf nu kunnen leden alleen nog inloggen met een e-mailadres en wachtwoord.

   13 juni 2017

   Bekijk details van Nieuw inlogsysteem op Muziekweb

  9. Foto-expostie de Wisent

   Bibliotheek Barneveld gaf 17 mei jl. samen met Stichting Wisent op de Veluwe een ‘verjaardagsfeestje’ vanwege het heugelijke feit dat de Wisent alweer 1 jaar op de Veluwe is.

   24 mei 2017

   Bekijk details van Foto-expostie de Wisent

  Meer

 • Activiteiten

  Er zijn op dit moment geen artikelen over dit onderwerp beschikbaar.

BoekStart voor baby's

Voor baby's is er in de bibliotheek een BoekStart-collectie beschikbaar. Een collectie babyboekjes speciaal voor onze allerjongste leden. Alle nieuw geborenen ontvangen met ongeveer drie maanden een uitnodiging om BoekStart-baby te worden en het welkomstcadeau in de bieb op te halen.

Voorlezen in de bieb

BoekStart-Activiteitenprogramma

Een gezellige ochtend of middag met je baby's, peuter of kleuter beleven? In de bieb worden regelmatig gezellige activiteiten georganiseerd.  

Logeerkoffer

Krijgt u binnenkort uw kleinkind te logeren of gaat uw kind uit logeren? Leen dan een logeerkoffertje bij de bibliotheek vol met leuke boeken, een dvd, een cd en een leuke verrassing.

Lidmaatschap tot 18 jaar gratis

Wist je dat het lidmaatschap voor kinderen t/m 17 jaar gratis is? Tot je 13e heb je wel officieel toestemming van je ouders nodig.

Digitale prentenboeken van Bereslim

Digitale prentenboeken van Bereslim voor kinderen van 3 tot 7. Leuk om naar te kijken en het draagt ook nog eens bij aan de taalontwikkeling.

Boekstart-waardebon ontvangen?

Voorlezen, hoe doe je dat?

Voorlezen draagt bij aan het plezier en de ontwikkeling van een kind. Hoe u het aan kunt pakken, hebben wij per leeftijdsfase op een rij gezet.