Activiteiten kids (en ouders)

Nieuws & Activiteiten

 • Activiteiten

  1. Muziek op Schoot - Voorthuizen

   Zin om eens extra muzikaal plezier te hebben met je (klein)kind? In samenwerking met Harlekijntje organiseren wij Muziek op schoot. Als (groot)ouder kun je met je (klein)kind op schoot gezellig meezingen,...

   Van 15:00 tot 16:00

   de Bibliotheek Voorthuizen, Van den Berglaan 30, Voorthuizen

   vr 19 okt

  2. Voorlezen in de bieb

   Iedere laatste vrijdagochtend van de maand wordt er voorgelezen voor de allerkleinsten (en hun ouders!). Deze keer gaan we voorlezen uit "De krijtjes staken". Kom je gezellig luisteren met je kind?

   Van 11:00 tot 11:30

   de Bibliotheek Barneveld

   vr 26 okt

  Meer

 • Nieuws

  1. Vakantiebieb van 1 juli t/m 31 augustus

   Ruim 60 e-books gratis tot je beschikking tijdens de zomervakantie, heerlijk! Via de app de Vakantiebieb die je downloadt in Google Play of de AppStore, kun je van 1 juli t/m 31 augustus boeken in allerlei...

   2 juli 2018

   Bekijk details van Vakantiebieb van 1 juli t/m 31 augustus

  2. BoekStart-Activiteitenprogramma

   Speciaal voor kinderen t/m 4 jaar heeft de bibliotheek een BoekStart-activiteitenprogramma samengesteld waar prentenboeken en bekende figuren uit prentenboeken centraal staan. Een overzicht van de activiteiten...

   1 december 2017

   Bekijk details van BoekStart-Activiteitenprogramma

  Meer

BoekStart voor baby's

Voor baby's is er in de bibliotheek een BoekStart-collectie beschikbaar. Een collectie babyboekjes speciaal voor onze allerjongste leden. Alle nieuw geborenen ontvangen met ongeveer drie maanden een uitnodiging om BoekStart-baby te worden en het welkomstcadeau in de bieb op te halen.

Logeerkoffer

Krijgt u binnenkort uw kleinkind te logeren of gaat uw kind uit logeren? Leen dan een logeerkoffertje bij de bibliotheek vol met leuke boeken, een dvd, een cd en een leuke verrassing.

Gratis BIEB magazine voor ouders

Het nieuwe BIEB magazine is uit! U kunt, zolang de voorraad strekt, een gratis exemplaar ophalen in de bibliotheek

Voorlezen in de bieb

BoekStart-Activiteitenprogramma

Een gezellige ochtend of middag met je baby's, peuter of kleuter beleven? In de bieb worden regelmatig gezellige activiteiten georganiseerd.  

Lidmaatschap tot 18 jaar gratis

Wist je dat het lidmaatschap voor kinderen t/m 17 jaar gratis is? Tot je 16e heb je wel officieel toestemming van je ouders nodig.

Digitale prentenboeken van Bereslim

Bekijk nu de digitale prentenboeken van Bereslim voor kinderen van 3 t/m 7 jaar. Er is keuze uit wel 60 titels. Druk op de knop hieronder en dan krijg je een code om drie weken toegang te krijgen tot de digitale prentenboeken. 

Boekstart-waardebon ontvangen?

Voorlezen, hoe doe je dat?

Voorlezen draagt bij aan het plezier en de ontwikkeling van een kind. Hoe u het aan kunt pakken, hebben wij per leeftijdsfase op een rij gezet.