Activiteiten kids (en ouders)

Er staan weer leuke activiteiten gepland in het nieuwe kwartaal!

BoekStart voor baby's

Voor baby's is er in de bibliotheek een BoekStart-collectie beschikbaar. Een collectie babyboekjes speciaal voor onze allerjongste leden. Alle nieuw geborenen ontvangen met ongeveer drie maanden een uitnodiging om BoekStart-baby te worden en het welkomstcadeau in de bieb op te halen.

Logeerkoffer

Krijgt u binnenkort uw kleinkind te logeren of gaat uw kind uit logeren? Leen dan een logeerkoffertje bij de bibliotheek vol met leuke boeken, een dvd, een cd en een leuke verrassing.

Voorlezen, hoe doe je dat?

BoekStart

Voorlezen draagt bij aan het plezier en de ontwikkeling van een kind. Hoe u het aan kunt pakken, hebben wij per leeftijdsfase op een rij gezet.

Voorlezen in de bieb

Voorlezen

Iedere laatste vrijdagochtend van de maand wordt er voorgelezen in de bieb! Kom je ook luisteren met je kind(eren)?

BIEB Magazine

Het nieuwe BIEB magazine is uit! U kunt, zolang de voorraad strekt, een gratis exemplaar ophalen in de bibliotheek

Lekker gratis e-books lezen of luisterboeken lenen: van 1 juni t/m 31 augustus!

Lidmaatschap tot 18 jaar gratis

Wist je dat het lidmaatschap voor kinderen t/m 17 jaar gratis is? Tot je 16e heb je wel officieel toestemming van je ouders nodig.

Jeugdbibliotheek.nl

Jeugdbibliotheek online!

Voor de kids van 0-18 jaar is er nu een eigen website! Zoek je leuke boeken of materiaal voor een spreekbeurt, dan ben je hier aan het juiste adres.

Boekstart-waardebon ontvangen?

Digitale prentenboeken van Bereslim

Bekijk nu de digitale prentenboeken van Bereslim voor kinderen van 3 t/m 7 jaar. Er is keuze uit wel 60 titels. Druk op de knop hieronder en dan krijg je een code om drie weken toegang te krijgen tot de digitale prentenboeken.