Activiteiten kids (en ouders)

Nieuws & Activiteiten

1. Wijziging tarieven 2018

Per 1 januari 2018 wijzigen de tarieven van onze abonnementsvormen.

14 november 2017

Bekijk details van Wijziging tarieven 2018

2. Gratis magazine BIEB vol met (lees)motivatie tips!

Vanaf 5 september is de zesde editie van het BIEB magazine verkrijgbaar in de bibliotheek; het staat vol met interessante tips & trucs over (lees)motivatie en nog veel meer.

1 september 2017

Bekijk details van Gratis magazine BIEB vol met (lees)motivatie tips!

3. BoekStart-Activiteitenprogramma

Speciaal voor kinderen t/m 4 jaar heeft de bibliotheek een BoekStart-activiteitenprogramma samengesteld waar prentenboeken en bekende figuren uit prentenboeken centraal staan. Een overzicht van de activiteiten...

19 juli 2017

Bekijk details van BoekStart-Activiteitenprogramma

• Activiteiten

1. Voorlezen

vr 24 nov

2. Sinterklaasmiddag

Kom deze middag ook langs! Niet alleen wordt er een verhaal voorgelezen van Woezel & Pip, je gevulde schoentje staat ook klaar.

Van 15:30 tot 16:30

Barneveld

vr 01 dec

3. Voorlezen

vr 22 dec

4. Voorlezen

vr 26 jan

BoekStart voor baby's

Voor baby's is er in de bibliotheek een BoekStart-collectie beschikbaar. Een collectie babyboekjes speciaal voor onze allerjongste leden. Alle nieuw geborenen ontvangen met ongeveer drie maanden een uitnodiging om BoekStart-baby te worden en het welkomstcadeau in de bieb op te halen.

Gratis BIEB magazine voor ouders

Het nieuwe BIEB magazine is uit! U kunt, zolang de voorraad strekt, een gratis exemplaar ophalen in de bibliotheek

Voorlezen in de bieb

BoekStart-Activiteitenprogramma

Een gezellige ochtend of middag met je baby's, peuter of kleuter beleven? In de bieb worden regelmatig gezellige activiteiten georganiseerd.

Logeerkoffer

Krijgt u binnenkort uw kleinkind te logeren of gaat uw kind uit logeren? Leen dan een logeerkoffertje bij de bibliotheek vol met leuke boeken, een dvd, een cd en een leuke verrassing.

Lidmaatschap tot 18 jaar gratis

Wist je dat het lidmaatschap voor kinderen t/m 17 jaar gratis is? Tot je 13e heb je wel officieel toestemming van je ouders nodig.

Digitale prentenboeken van Bereslim

Bekijk nu de digitale prentenboeken van Bereslim voor kinderen van 3 t/m 7 jaar. Er is keuze uit wel 60 titels. Druk op de knop hieronder en dan krijg je een code om drie weken toegang te krijgen tot de digitale prentenboeken.

Boekstart-waardebon ontvangen?

Voorlezen, hoe doe je dat?

Voorlezen draagt bij aan het plezier en de ontwikkeling van een kind. Hoe u het aan kunt pakken, hebben wij per leeftijdsfase op een rij gezet.