Activiteiten kids (en ouders)

Nieuws & Activiteiten

 • Nieuws

  1. Spaaractie

   Tot 20 juni kunnen kinderen tot 6 jaar meedoen met de spaaractie. Hiermee kan je sparen voor leuke attenties.

   26 januari 2018

   Bekijk details van Spaaractie

  2. BoekStart-Activiteitenprogramma

   Speciaal voor kinderen t/m 4 jaar heeft de bibliotheek een BoekStart-activiteitenprogramma samengesteld waar prentenboeken en bekende figuren uit prentenboeken centraal staan. Een overzicht van de activiteiten...

   1 december 2017

   Bekijk details van BoekStart-Activiteitenprogramma

  Meer

 • Activiteiten

  1. Interactieve muziekworkshop

   We vieren koningsdag met een interactieve muziekworkshop van Muziekpraktijk Scala. Kom verkleed en luister naar een muziekverhaal over prinsen en prinsessen. De toegang is gratis en je hoeft je niet van...

   Van 11:00 tot 12:00

   Barneveld

   wo 25 apr

  2. Voorlezen in de bieb

   Voorlezen is vooral heel leuk én gezellig, maar natuurlijk ook belangrijk voor de ontwikkeling van je kindje. Thuis lukt het misschien niet altijd...

   Van 11:00 tot 11:30

   Bibliotheek Barneveld

   vr 25 mei

  Meer

BoekStart voor baby's

Voor baby's is er in de bibliotheek een BoekStart-collectie beschikbaar. Een collectie babyboekjes speciaal voor onze allerjongste leden. Alle nieuw geborenen ontvangen met ongeveer drie maanden een uitnodiging om BoekStart-baby te worden en het welkomstcadeau in de bieb op te halen.

Gratis BIEB magazine voor ouders

Het nieuwe BIEB magazine is uit! U kunt, zolang de voorraad strekt, een gratis exemplaar ophalen in de bibliotheek

Voorlezen in de bieb

BoekStart-Activiteitenprogramma

Een gezellige ochtend of middag met je baby's, peuter of kleuter beleven? In de bieb worden regelmatig gezellige activiteiten georganiseerd.  

Logeerkoffer

Krijgt u binnenkort uw kleinkind te logeren of gaat uw kind uit logeren? Leen dan een logeerkoffertje bij de bibliotheek vol met leuke boeken, een dvd, een cd en een leuke verrassing.

Lidmaatschap tot 18 jaar gratis

Wist je dat het lidmaatschap voor kinderen t/m 17 jaar gratis is? Tot je 13e heb je wel officieel toestemming van je ouders nodig.

Digitale prentenboeken van Bereslim

Bekijk nu de digitale prentenboeken van Bereslim voor kinderen van 3 t/m 7 jaar. Er is keuze uit wel 60 titels. Druk op de knop hieronder en dan krijg je een code om drie weken toegang te krijgen tot de digitale prentenboeken. 

Boekstart-waardebon ontvangen?

Voorlezen, hoe doe je dat?

Voorlezen draagt bij aan het plezier en de ontwikkeling van een kind. Hoe u het aan kunt pakken, hebben wij per leeftijdsfase op een rij gezet.