Stem op jouw favoriete boek!

Nieuws & Activiteiten

1. Vakantiebieb van 1 juli t/m 31 augustus

Ruim 60 e-books gratis tot je beschikking tijdens de zomervakantie, heerlijk! Via de app de Vakantiebieb die je downloadt in Google Play of de AppStore, kun je van 1 juli t/m 31 augustus boeken in allerlei...

2 juli 2018

Bekijk details van Vakantiebieb van 1 juli t/m 31 augustus

• Activiteiten

Er zijn op dit moment geen artikelen over dit onderwerp beschikbaar.

Nieuws over boeken en lezen

Er zijn op dit moment geen artikelen over dit onderwerp beschikbaar.

Gratis BIEB magazine voor ouders

Het nieuwe BIEB magazine is uit! U kunt, zolang de voorraad strekt, een gratis exemplaar ophalen in de bibliotheek

Welk boek is geschikt voor mij?

In de bibliotheek zijn alle materialen handig ingedeeld. Zo vind je altijd het boek dat bij je past.

Gratis lidmaatschap tot 18 jaar

Wist je dat het lidmaatschap voor kinderen t/m 17 jaar gratis is? Tot je 16e heb je wel officieel toestemming van je ouders nodig.

Makkelijk Lezen Plein

Lees jij niet graag? Bijvoorbeeld omdat je dyslexie hebt, je je niet goed kunt concentreren of gewoon omdat je het moeilijk vindt? Ga dan eens boeken lenen op het Makkelijk Lezen Plein in de bieb. Je zult merken dat lezen echt wel leuk kan zijn!

Werkstuk/spreekbeurt

Hier vind je informatie voor je werkstuk of spreekbeurt. Ingedeeld op basisschool groep 5/6, groep 7/8 en voortgezet onderwijs klas 1/2.

Heb je informatie nodig over de aarde, de mens, dieren en planten of techniek? Hier vind je 100 verschillende animaties over heel veel verschillende onderwerpen.