Contributie digitaal betalen

Contributienota via e-mail

Ontvang jij als bibliotheeklid de jaarlijkse contributienota op papier? Vanaf januari 2020 krijg je deze per e-mail toegezonden. Via deze e-mail kan de factuur snel, gemakkelijk en veilig worden betaald met iDEAL.

Goed voor milieu en lage kosten
De reden is dat het printen en verzenden van papieren contributienota’s niet bijdraagt aan een gezond leefmilieu. Denk hierbij aan papier (bomen), gebruik van inkt en transport (uitlaatgassen). Daarnaast bespaart jouw Bibliotheek weer portokosten die wij weer aan het uitbreiden/verbeteren van onze collectie en services kunnen besteden.

Hoe verloopt het betaalproces?
• Je ontvangt een e-mailbericht met een betaallink
• In de e-mail is een knop opgenomen ‘Betaal met iDEAL’
• Via deze knop verschijnt een persoonlijke webpagina
• Vervolgens kies je jouw bank doe je de betaling
• Je krijgt de bevestiging op het scherm en ontvangt een e-mail met ‘Betaling geslaagd’.

Controleer je e-mailadres of geef het door!
Wil jij je e-mailadres aan ons doorgeven of weten of jouw e-mailadres voor het ontvangen van de digitale factuur, nog actueel is? Controleer hier jouw e-mailadres.

Meer weten?
Heb je vragen? Neem dan contact op met ons via telefoonnnummer (0342) 403 483 of stel je vraag via ons contactformulier.

De Bibliotheek gemeente Barneveld werkt samen met:

iDEAL

PayByLink

Nóg makkelijker èn goedkoper: betalen via automatische incasso!

Je kunt het jezelf nóg makkelijker maken en ook duurzaam zijn; vul het toestemmingsformulier voor automatische incasso. Het scheelt je daarnaast ook nog eens € 5,50 op je lidmaatschapskosten.

Voortaan betalen via automatische incasso