Word lid en krijg 3 maanden extra

Om de heropening na de herinrichting van de vestiging in Barneveld te vieren, hebben wij een speciale actie. Als je lid wordt betaal je voor 12 maanden maar krijg je 15 maanden lidmaatschap. Nóg voordeliger lenen dus.

Bij het afsluiten van een Standaard jaarabonnement betekent dat een maandbedrag van € 4,40. Hiermee kun je iedere keer 10 boeken tegelijk lenen.

Plus alle andere voordelen die je bij een abonnement hebt; toegang tot digitale bronnen als Uitrekselbank, Theorie-examen of toegang tot diverse kranten, voordeel bij deelname aan activiteiten, noem maar op.

Maak kans op een gratis jaarabonnement
We doen er nog een schepje bovenop door elk 10e nieuw lid een gratis lidmaatschap te geven. Ben je lid geworden en was jij de 10e (of 20e, of 30e)? Dan nemen we contact met je op dat jij een jaar lang niet hoeft te betalen.

We geven maximaal 10 jaarabonementen weg in de actieperiode tot 1 september 2021.

Extra's voor trouwe leden

Ben je al lid? Dan denken we ook aan jou! Als jij deze heropeningsactie bij iemand aanbeveelt en meekomt naar de Bibliotheek als hij of zij lid wordt, krijg je een presentje.

En van 1 t/m 30 juni kun je gebruikmaken van een leuke kortingsactie voor tijdschriften, Donald Duck pockets, puzzelboekjes, spellen, papier en schrijfwaren, die we in samenwerking met Bruna Barneveld en Bruna Voorthuizen hebben ontwikkeld.

Maak er gebruik van!
Print de bon en neem mee of toon deze op je mobiel samen met je bibliotheekpas en ga naar de Bruna-vestigingen.

Vragen over een abonnement?

Neem contact met ons op via info@bibliotheekbarneveld.nl of bel van dinsdag t/m vrijdag van 11.00 tot 17.00 uur naar (0342) 403 483.