Hulp bij het abonnement

Alle informatie over jouw abonnement vind je bij de veelgestelde vragen hieronder.


Over jouw abonnement

Wat zijn de voorwaarden van mijn abonnement?

Je leest de voorwaarden van je abonnement in het Uitleenreglement.

Kan ik met mijn abonnement e-books lenen?

Met alle abonnementen, behalve het Vakantie abonnement, kun je e-books en luisterboeken lenen. Wel zit er verschil in het aantal dat je per keer kunt lenen. Bekijk hiervoor de bijzonderheden per abonnement in het overzicht.

Wat doe ik als ik mijn bibliotheekpas kwijt ben?

Bent je jouw pas kwijt? Je kunt dan het best contact opnemen met de Bibliotheek Barneveld via de mail info@bibliotheekbarneveld.nl .nl of telefonisch (0342) 403 483

Hoe geef ik een adreswijziging door?

Je kunt je wijzigingen doorgeven in Mijn Menu.

Kan ik overstappen op een ander abonnement?

Ja dat kan. Wanneer je huidige abonnement bijna afloopt kunnen we deze omzetten naar een andere. Neem hiervoor op tijd contact op met onze medewerkers via (0342) 403 483 of kom langs in de Bibliotheek tijdens de bemande uren.

Hoe zeg ik mijn abonnement op?

Je kunt hiervoor uiterlijk een maand voor het voordat je huidige abonnement afloopt, langskomen. Jouw abonnement zal dan niet automatisch met nog een jaar verlengd worden. Ook is het mogelijk om het schriftelijk te melden via e-mail info@bibliotheekbarneveld.nl. Hiervoor hebben wij wel je volledige gegevens nodig, inclusief je bibliotheekpasnummer.

Ben je te laat met opzeggen? Dan geldt een opzegtermijn van een maand en betaal je de kosten tot het abonnement in de volgende maand eindigt.


Nog geen lid?

Welke abonnementen zijn er?

De Bibliotheek Barneveld heeft verschillende abonnementsvormen. Ontdek hier welk abonnement het best bij jou past.

Kan ik online lid worden?

Ja, dat kan. Ontdek eerst welk abonnement het best bij je past en klik op de knop Ik word lid. Dan meld je je aan. Wanneer je je pas komt ophalen neem je je legitimatiebewijs mee. Dan wordt de aanmelding pas definitief.

Kan ik in de Bibliotheek terecht zonder lid te worden?

Ja, uiteraard. De Bibliotheek wil een plek zijn waar je ook terecht kunt om andere mensen te ontmoeten, te studeren, te werken, koffie te drinken of een tijdschrift of krant te lezen. Je bent van harte welkom!

Kan ik de Bibliotheek cadeau doen?

Jazeker, leuk om de Bibliotheek cadeau te doen. Voor een verjaardag, met Kerst of voor moederdag. Lees meerGeen antwoord op je vraag gevonden?

Neem contact met ons op