• Kopje koffie met...Tineke Beishuizen Bekijk details

Van 14:30 tot 16:00

Op 9 augustus 2017 organiseert de bibliotheek het zevende ‘Kopje koffie met ….’. Elke maand bent u welkom in de bibliotheek voor een kopje koffie met een speciale gast die een bijzondere activiteit, workshop, lezing of interview geeft. Voor het zevende ‘Kopje koffie met…' is Tineke Beishuizen te gast. Ontmoet Tineke tijdens de Meet & Greet en kom alles te weten over haar laatste roman, ‘Een Zomer’.

wo 09 aug

• Cursus Klik & Tik Bekijk details

31 augustus 2017 t/m 28 september 2017

Wilt u graag met de computer leren werken of er wat handiger in worden? Dan bent u van harte welkom bij de cursus Klik & Tik! Tijdens 5 bijeenkomsten van 1,5 uur werkt u individueel en op uw eigen tempo. Er zijn altijd begeleiders aanwezig om te helpen bij vragen. Met een werkboek en een online oefenprogramma wordt alles stap voor stap uitgelegd.

31 aug t/m 28 sep

• Cursus Leren werken met de digitale overheid Bekijk details

5 september 2017 t/m 26 september 2017

Het aanvragen van huurtoeslag, het doorgeven van een verhuizing, belastingaangifte; bijna alle overheidszaken regelt u tegenwoordig via internet en met een DigiD.

05 sep t/m 26 sep