• Nijntje Festijntje Bekijk details

21 juni 2019 | Bibliotheek Barneveld

Nijntje is jarig! Dit wordt een hele speciale feestdag. Speciaal voor alle peuters en kleuters organiseert Bibliotheek Barneveld het verjaardagsfeestje van Nijntje. Samen met jullie vieren we het feestje van dit lieve konijntje! Komen jullie ook?

vr 21 jun

• Voorleesochtend- Boer Boris gaat naar zee Bekijk details

Van 11:00 tot 11:30 | Bibliotheek Barneveld

Kom je luisteren met je (klein)kind naar de verhalen over de vakantie van Boer Boris? Kom vrijdag 28 juni naar de Bibliotheek in Barneveld en luister naar de avontuurlijke verhalen over Boer Boris.

vr 28 jun

• Mini editie Nijntje Festijntje Voorthuizen Bekijk details

Van 15:30 tot 16:30 | Bibliotheek Barneveld

vr 28 jun

• Spaaractie Zomerlezen Bekijk details

1 juni 2019 t/m 31 augustus 2019 | Bibliotheek Barneveld, Kootwijkerbroek en Voorthuizen

Wij dagen kinderen tot 12 jaar uit om deze zomer zoveel mogelijk boeken te lezen. Spaar ook mee voor een volle spaarkaart en haal de spaarkaart vanaf zaterdag 1 juni op in de Bibliotheek Barneveld, Kootwijkerbroek of Voorthuizen.

01 jun t/m 31 aug

• #boekperweek Challenge Bekijk details

Ben je een echte boekenwurm en hou je wel van een uitdaging? Doe dan mee met Challenge #boekperweek. De Bibliotheek daagt je uit om deze zomer elke week een boek te lezen. Of je nu kookboeken verslindt, managementboeken spelt of je helemaal verliest in een roman: het maakt niet uit. En we vinden het leuk als je vertelt over het boek dat je leest, of hebt gelezen. Accepteer je de Challenge?

01 jun t/m 31 aug