• Voorleesochtend - Ridder Rikki Bekijk details

Van 11:00 tot 11:30 | in de Bibliotheek Barneveld

Voorlezen is gezellig en goed voor de ontwikkeling van je kind. Deze keer leest onze vrijwilliger het verhaal voor van Ridder Rikki.

vr 22 feb

• Cursus Digisterker Bekijk details

26 februari 2019, 10:00 t/m 19 maart 2019, 12:00 | in de Bibliotheek Barneveld

Digitaal overheidszaken regelen is best lastig voor veel mensen. Ingewikkelde formulieren invullen, je DigiD of toeslagen aanvragen bijvoorbeeld. Tijdens de vier lessen van Digisterker zul je je zeker gaan voelen bij het digitaal regelen van deze zaken.

26 feb t/m 19 mrt

• Makey Makey - Experimenteren voor kids Bekijk details

Van 13:30 tot 15:00 | in de Bibliotheek Barneveld

Muziek maken met een banaan of op de computer een verhaal schrijven door op een appel te tikken? Het kan! Kom je ook experimenteren? Makey Makey is geschikt voor kinderen van 8-12 jaar.

wo 27 feb

• Workshop 3D-pen Bekijk details

Van 13:30 tot 15:00 | in de Bibliotheek Barneveld

Met jouw 3D-pen breng je jouw tekeningen tot leven. Er komt geen inkt maar plastic uit je pen, dus kun je na afloop je zelf getekende 3D-voorwerp meenemen naar huis. Kom je ook experimenteren?

vr 01 mrt