• Boekenmarkt Bekijk details

18 juli 2019 t/m 22 augustus 2019 | Bibliotheek Barneveld

Elke donderdag tijdens de Oud Veluwse markt is er een boekenmarkt in de Bibliotheek Barneveld. Er zijn weer heel veel leuke boeken te koop voor hele kleine prijsjes. De boekenmarkt is ook geopend op de andere dagen wanneer de Bibliotheek open is. Let op! Er kan alleen contant betaald worden.

18 jul t/m 22 aug

• Voorleesochtend - Ik wil de maan Bekijk details

Van 10:00 tot 10:30 | Bibliotheek Barneveld

Kom je met je (klein)kind luisteren naar de verhalen over de avonturen van de Mol. Iedere laatste vrijdag van de maand wordt er voorgelezen in de Bibliotheek Barneveld.

vr 30 aug

• Spaaractie Zomerlezen Bekijk details

1 juni 2019 t/m 31 augustus 2019 | Bibliotheek Barneveld, Kootwijkerbroek en Voorthuizen

Wij dagen kinderen tot 12 jaar uit om deze zomer zoveel mogelijk boeken te lezen. Spaar ook mee voor een volle spaarkaart en haal de spaarkaart vanaf zaterdag 1 juni op in de Bibliotheek Barneveld, Kootwijkerbroek of Voorthuizen.

01 jun t/m 31 aug

• #boekperweek Challenge Bekijk details

Ben je een echte boekenwurm en hou je wel van een uitdaging? Doe dan mee met Challenge #boekperweek. De Bibliotheek daagt je uit om deze zomer elke week een boek te lezen. Of je nu kookboeken verslindt, managementboeken spelt of je helemaal verliest in een roman: het maakt niet uit. En we vinden het leuk als je vertelt over het boek dat je leest, of hebt gelezen. Accepteer je de Challenge?

01 jun t/m 31 aug

• Cursus Klik & Tik Bekijk details

11 september 2019, 14:30 t/m 9 oktober 2019, 16:00 | in de Bibliotheek Kootwijkerbroek

De cursus Klik & Tik gaat weer van start. Je leert er het omgaan met de computer en het internet. Wil je zelfstandig belangrijke informatie opzoeken of een vakantie boeken? Meld je dan nu aan!

11 sep t/m 09 okt

• Cursus Klik & Tik Bekijk details

13 september 2019, 10:30 t/m 11 oktober 2019, 12:00 | in de Bibliotheek Barneveld

13 sep t/m 11 okt

• Cursus Digisterker Bekijk details

17 september 2019 t/m 15 oktober 2019 | in de Bibliotheek Barneveld

We starten weer met een nieuwe reeks van de cursus Digisterker. Tijdens deze cursus wordt je wegwijs gemaakt op de websites van de overheid voor het aanvragen van bijvoorbeeld een DigiD of huurtoeslag of voor het doorgeven van een verhuizing.

17 sep t/m 15 okt