• Boekverkoop Bekijk details

7 december 2019 t/m 14 december 2019 | Bibliotheek Barneveld

In de maand december is het weer tijd voor de boekverkoop. Van zaterdag 7 december tot en met zaterdag 14 december zijn er afgeschreven boeken te koop. Kom lekker snuffelen tussen de boeken en neem de boeken voor een klein prijsje mee.

07 dec t/m 14 dec

• BoekStart & Lezen Bekijk details

Van 10:00 tot 10:30 | Bibliotheek Barneveld

Lekker ontspannen luisteren met je kind(eren) naar een verhaal. En daarna de andere boekjes in de bieb verkennen. Iedere laatste vrijdagochtend wordt er voorgelezen in de Bibliotheek Barneveld.

vr 27 dec

• Minecraft bouwwedstrijd Bekijk details

Van 10:00 tot 16:00 | in de Bibliotheek Barneveld

Samen met je vrienden/vriendinnen, of juist met onbekende kinderen, als een team een mooie Minecraftwereld bouwen en strijden tegen de andere teams en win de titel voor de mooiste creatie. Lijkt het je leuk en ben je tussen de 6 en 15 jaar oud? Doe dan mee aan deze Minecraft Bouwwedstrijd!

vr 03 jan