Resultaat 1 - 10 (van 13)

Van 11:00 tot 12:30 | Elke week | Bibliotheek Barneveld

Lukt het u niet om e-books van de bibliotheek op een tablet of e-reader te zetten of een account aan te maken om toegang te krijgen tot het aanbod? Of heeft u een andere vraag over het lenen van e-books? Kom dan naar het e-book spreekuur.

di 24 apr

• Interactieve muziekworkshop Bekijk details

Van 11:00 tot 12:00 | Barneveld

We vieren koningsdag met een interactieve muziekworkshop van Muziekpraktijk Scala. Kom verkleed en luister naar een muziekverhaal over prinsen en prinsessen. De toegang is gratis en je hoeft je niet van tevoren aan te melden.

wo 25 apr

di 01 mei

• Cursus Klik & Tik Bekijk details

2 mei 2018 t/m 30 mei 2018 | De Essenburcht, Kootwijkerbroek

Wilt u graag met de computer leren werken of er wat handiger in worden? Dan bent u van harte welkom bij de cursus Klik & Tik die op woensdag 2 mei start in de Bibliotheek Barneveld in Kootwijkerbroek. Tijdens 5 bijeenkomsten van 1,5 uur werkt u individueel en op uw eigen tempo, maar er zijn altijd begeleiders aanwezig om te helpen bij vragen. Deelname is gratis.

02 mei t/m 30 mei

di 08 mei

• Tweede Walk & Talk voor werkzoekenden Bekijk details

Van 09:30 tot 11:30 | Bibliotheek Barneveld

Iedere maand is er een gratis Walk & Talk bijeenkomst in de Bibliotheek in Barneveld waarbij werkzoekenden van jong (vanaf 18+) tot oud - op een laagdrempelige manier - ervaringen kunnen uitwisselen in een inspirerende omgeving. Deelnemers krijgen volop de ruimte om met elkaar ervaringen te delen én opdrachten uit te voeren onder het genot van koffie of thee. Een ideale manier om dé koffiepauze effectief door te brengen…

wo 09 mei

di 15 mei

• Cursus Leren werken met de digitale overheid Bekijk details

15 mei 2018, 19:00 t/m 5 juni 2018, 21:00

Het aanvragen van huurtoeslag, het doorgeven van een verhuizing, belastingaangifte; bijna alle overheidszaken regelt u tegenwoordig via internet en met een DigiD.

15 mei t/m 05 jun

• (Debat)avond over persoonlike bevrijding Bekijk details

Van 20:00 tot 21:30 | Bibliotheek Barneveld

In Nederland leven we in een vrij land. Maar wat is bevrijding nu écht? Wie kan er beter over vertellen dan mensen, die vluchtten maar nu bevrijd zijn. Van oorlog, van geweld, van hun regime….

di 15 mei

• Nieuw: papa & mama ochtend Bekijk details

Van 10:30 tot 11:30 | Bibliotheek Barneveld

Speciaal voor ouders met jonge kinderen (0 tot 4 jaar) heeft de bibliotheek iets bijzonders en nieuws in petto: de papa en mama koffieochtend vol informatie, educatie én ontspanning.

vr 18 mei