Activiteiten

• Afsluiting Leesbingo - Lever je volle bingokaart in en krijg gratis drankje Bekijk details

Van 11:00 tot 15:00 | de Bibliotheek

Als je in juli en augustus hebt meegedaan met Leesbingo en alle 'leesopdrachten' hebt afgestreept op je bingokaart, heb je wel een extra beloning verdiend! Kom dan je kaart inleveren en krijg een lekker gratis drankje. Van harte welkom!

za 25 aug

• Digisterker - Werken met de digitale overheid Bekijk details

Van 19:30 tot 21:00 | de Bilbliotheek Barneveld

Deze nieuwe cursus waarin je leert werken met de digitale overheid, is geschikt voor iedereen die moeite heeft met bijvoorbeeld het aanvragen van huurtoeslag, belastingaangifte doen, etcetera. Meld je alvast aan!

di 04 sep

• Cursus Klik&Tik Bekijk details

5 september 2018, 10:30 t/m 5 oktober 2018, 12:00

Wil je graag met de computer leren werken of er wat handiger in worden? Dan ben je van harte welkom bij de cursus Klik & Tik die op woensdag 5 september start in de Bibliotheek Barneveld-vestiging in Kootwijkerbroek. Of vrijdag 7 september in de Bibliotheek Barneveld. We hebben nog een paar plekken vrij!

05 sep t/m 05 okt

• Sprookjesbingo-Win jij een prijs? Bekijk details

Van 15:00 tot 16:00 | de Bibliotheek Barneveld

Kinderen, van circa 4-10 jaar, kunnen leuke prijzen winnen tijdens de Sprookjesbingo. Ontdek de cijfers in de voorleesverhalen, streep ze weg en... bingo! Voor de ouders staat een lekker bakje koffie en thee klaar. De activiteit is onderdeel van de Week van de Alfabetisering.

wo 05 sep

• Beklim de Mount Everest! Bekijk details

Van 13:00 tot 17:00 | de Bibliotheek Barneveld

Altijd al eens de Mount Everest willen beklimmen? Beleef in de Bibliotheek de klim naar boven met de prachtige uitzichten met een Virtual Reality bril.

vr 07 sep

• Welke taal spreek jij? - Presentatie/workshop voor organisaties Bekijk details

Van 15:00 tot 17:00 | de Bibliotheek Barneveld

Ruim 2,5 miljoen volwassenen in Nederland hebben grote moeite met lezen, schrijven en/of spreken van de Nederlandse taal. Dit heeft ook een groot effect op de wijze van communiceren naar en met deze mensen. Tijdens deze middag geven we daarvoor, in samenwerking met TopTaal, handreikingen aan organisaties.

di 11 sep

• Opening BoekStartseizoen: Hilarische kindervoorstelling Bekijk details

Van 15:00 tot 16:00 | de Bibliotheek Barneveld

Mol komt boven om te kijken of de zon al op is als er ineens op zijn kop gepoept wordt. Kak! Wat goor! Mol gaat op zoek naar de dader en ontmoet een hoop wonderlijke dieren die duidelijk maken dat zij het in ieder geval niet waren... Maar dan zijn er gelukkig twee strontvliegen die hem kunnen helpen.

wo 19 sep