• Bibberrobots Bekijk details

22 oktober 2019, 15:00 t/m 25 oktober 2019, 16:30 | Bibliotheek in Voorthuizen, Kootwijkerbroek en Barneveld

Brrrrrrr, bibberend over tafel gaan ze, de Bibberrobots die je zelf maakt! Het lijken net echt diertjes... In deze workshop ontwerp je je eigen beestjes, die met een kleine motor kunnen bewegen. Welk karakter krijgt jouw beestje? Is het blij, boos, ongeduldig of enthousiast? Kies de vormen, materialen, kleuren en bewegingen die het best bij dat karakter passen. Lukt het jou om anderen te laten zien hoe jouw beestje zich voelt? Jouw beestje gaat na de workshop met jou mee naar huis. Deze workshop is voor kinderen tussen 6-12 jaar.

22 okt t/m 25 okt

• Broodje Geschiedenis - N.-Korea Bekijk details

Van 11:00 tot 14:00 | Bibliotheek Barneveld

Broodje Geschiedenis is een nieuw concept in de Bibliotheek Barneveld. De ochtend begint met een lezing over een onderwerp dat te maken heeft met geschiedenis en daarna kun je onder het genot van een broodje met elkaar verder praten over het onderwerp van de lezing. Deze keer is dat Noord Korea.

wo 23 okt

• Cursus Klik & Tik - leren werken met de computer Bekijk details

23 oktober 2019, 14:30 t/m 20 november 2019, 16:00 | de Bibliotheek Kootwijkerbroek

De cursus Klik & Tik gaat weer van start. Je leert er het omgaan met de computer en het internet. Wil je zelfstandig belangrijke informatie opzoeken of een vakantie boeken? Meld je dan nu aan!

23 okt t/m 20 nov

• BoekStart & Babbels - Rupsje Nooitgenoeg Bekijk details

Van 10:00 tot 11:30 | de Bibliotheek Barneveld

Welke voeding past bij welke leeftijd? En hoe zorg je dat je kind voldoende binnenkrijgt? Of wat minder om snoep vraagt? (Bijna) iedere maand organiseren we een informatieve vrijdagochtend waarbij óók de kinderen (0-4 jaar) van harte welkom zijn! Terwijl jij luistert naar de informatie over een interessant onderwerp, houden wij de kinderen bezig. Kom je ook naar deze eerste bijeenkomst?

vr 25 okt

• Cursus Digisterker Bekijk details

5 november 2019 t/m 3 december 2019 | in de Bibliotheek Barneveld

We starten weer met een nieuwe reeks van de cursus Digisterker. Tijdens deze cursus word je wegwijs gemaakt op de websites van de overheid voor het aanvragen van bijvoorbeeld een DigiD of huurtoeslag of voor het doorgeven van een verhuizing.

05 nov t/m 03 dec

• Walk & Talk Bekijk details

Van 09:30 tot 11:30 | Bibliotheek Barneveld

Werkzoekend? Iedere maand is er een gratis Walk&Talk bijeenkomst in de Bibliotheek in Barneveld waarbij werkzoekenden ervaringen uit kunnen wisselen in een inspirerende omgeving. Met wisselende onderwerpen, gastsprekers en natuurlijk een gastvrij ontvangst met koffie en thee. Deze maand geeft loopbaanprofessional Brigit Frijlink tips over hoe jij veel indruk kunt maken tijdens een sollicitatiegesprek.

wo 13 nov