Activiteiten

• Schilderen met vuur en presentatie prentenboek door André Bikker Bekijk details

Van 14:00 tot 16:00 | in de Bibliotheek Barneveld

André Bikker van Gravuur presenteert woensdag 19 december zijn boek 'Het Kerstfeest van de Timmerman' en geeft een demonstratie 'schilderen met vuur'.

wo 19 dec

• Pieter Konijn Kerstfeestje - Barneveld Bekijk details

Van 10:00 tot 12:00 | in de Bibliotheek Barneveld

Kom je met je kind(eren) en met Pieter Konijn 'Kerstmis vieren'? Het wordt een groot feest voor de kinderen!

• Pieter Konijn Kerstfeestje - Kootwijkerbroek Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | in de Bibliotheek Barneveld - Vestiging Kootwijkerbroek

• Pieter Konijn Kerstfeestje - Voorthuizen Bekijk details

Van 16:00 tot 17:00 | in de Bibliotheek Barneveld - Vestiging Voorthuizen

• Voorleesochtend - De Gruffalo en Het kind van de Gruffalo Bekijk details

Van 11:00 tot 12:30 | in de Bibliotheek Barneveld

Kom je luisteren met je kind(eren)? Onze collega leest deze keer voor uit het prentenboek de Gruffalo en Het kind van de Gruffalo. Deze activiteit is gratis.

vr 28 dec

• Bouw en loop in je eigen Minecraftwereld Bekijk details

Van 12:00 tot 17:30 | in de Bibliotheek

Kom je ook meebouwen aan de Minecraft-wereld? Je kunt er zelfs in rondlopen als je de Virtual Reality-bril opzet. Geschikt voor kinderen van 6-14 jaar.

vr 28 dec

• Klik&Tik cursus Kootwijkerbroek Bekijk details

9 januari 2019, 14:30 t/m 6 februari 2019, 16:00 | in De Essenburcht, Schoonbeekhof 1

Wil je graag met de computer leren werken of er nog wat handiger in worden? Dan ben je van harte welkom bij de cursus Klik & Tik. Deze start op woensdag 9 januari in de Bibliotheek-vestiging in Kootwijkerbroek. In de Bibliotheek in Barneveld kun je vanaf vrijdag 11 januari terecht.

09 jan t/m 06 feb

• Klik&Tik cursus Bekijk details

11 januari 2019, 10:30 t/m 8 februari 2019, 12:00 | In de Bibliotheek Barneveld

Wil je graag met de computer leren werken of er nog wat handiger in worden? Dan ben je van harte welkom bij de cursus Klik & Tik. Deze start op vrijdag 11 januari in de Bibliotheek Barneveld. In de Bibliotheek-vestiging in Kootwijkerbroek kun je vanaf woensdag 9 januari terecht.

11 jan t/m 08 feb