• Klik & Tik - Handiger met de computer Bekijk details

17 oktober 2018, 10:30 t/m 14 november 2018, 12:00 | Kooktwijkerbroek

Wil je graag met de computer leren werken of er nog wat handiger in worden? Dan ben je van harte welkom bij de cursus Klik & Tik. Deze start op woensdag 17 oktober in Kootwijkerbroek. In Barneveld kun je vanaf vrijdag 2 november terecht.

17 okt t/m 14 nov

• Workshop Moodboard maken Bekijk details

Van 19:30 tot 22:00 | de Bibliotheek Barneveld

Oktober Woonmaand! Het moment om de nieuwste trends in je huis te brengen. Monique de Jonge van 'De Jonge Woont' helpt je daarbij. Ze informeert je over de najaarstrends en geeft je tips voor het maken van je Moodboard. Neem vooral je vriendinnen, zus, moeder of buurvrouw mee!

do 18 okt

• Muziek op Schoot - Voorthuizen Bekijk details

Van 15:00 tot 16:00 | de Bibliotheek Voorthuizen, Van den Berglaan 30, Voorthuizen

Zin om eens extra muzikaal plezier te hebben met je (klein)kind? In samenwerking met Harlekijntje organiseren wij Muziek op schoot. Als (groot)ouder kun je met je (klein)kind op schoot gezellig meezingen, -bewegen en -spelen tijdens de diverse muzikale activiteiten. Het thema is 'Vriendschap' en sluit aan bij het thema van de Kinderboekenweek.

vr 19 okt

• Voorlezen in de bieb Bekijk details

Van 11:00 tot 11:30 | de Bibliotheek Barneveld

Iedere laatste vrijdagochtend van de maand wordt er voorgelezen voor de allerkleinsten (en hun ouders!). Deze keer gaan we voorlezen uit "De krijtjes staken". Kom je gezellig luisteren met je kind?

vr 26 okt