• Cursus Leren werken met de digitale overheid Bekijk details

14 november 2017 t/m 12 december 2017

Het aanvragen van huurtoeslag, het doorgeven van een verhuizing, belastingaangifte; bijna alle overheidszaken regelt u tegenwoordig via internet en met een DigiD.

14 nov t/m 12 dec

• Debatavond: robotica in de zorg Bekijk details

Van 19:30 tot 22:30 | Bibliotheek Barneveld

In het kader van Nederland Leest organiseert de Bibliotheek Barneveld op 22 november een debatavond waarin robotica in de zorg centraal staat.

wo 22 nov

vr 24 nov

• Sinterklaasmiddag Bekijk details

Van 15:30 tot 16:30 | Barneveld

Kom deze middag ook langs! Niet alleen wordt er een verhaal voorgelezen van Woezel & Pip, je gevulde schoentje staat ook klaar.

vr 01 dec

• Kopje koffie met...Modeshow en workshop 'feestelijke kapsels' Bekijk details

Van 15:00 tot 17:00 | Bibliotheek Barneveld

Op 8 december organiseert de bibliotheek het laatste ‘Kopje koffie met ….’ van dit jaar. Elke maand bent u welkom in de bibliotheek voor een kopje koffie met een speciale gast die een bijzondere activiteit, workshop, lezing of interview geeft. Dat december niet per se een dure maand hoeft te zijn bewijst deze editie van het ‘Kopje koffie met…'. Feestelijk voor de dag komen met een klein budget is het thema van deze middag.

vr 08 dec

vr 22 dec