Resultaat 1 - 10 (van 11)

• Cursus Leren werken met de digitale overheid Bekijk details

5 september 2017 t/m 26 september 2017

REEDS VOLGEBOEKT. U KUNT ZICH AANMELDEN VOOR EEN NIEUWE CURSUS. DE DATUM HIERVAN WORDT NADER BEPAALD. Het aanvragen van huurtoeslag, het doorgeven van een verhuizing, belastingaangifte; bijna alle overheidszaken regelt u tegenwoordig via internet en met een DigiD.

05 sep t/m 26 sep

• Kopje koffie met...inloop Digitale Hulp Bekijk details

Van 14:30 tot 16:00 | Barneveld

Op 27 september 2017 organiseert de bibliotheek voor de achtste keer een ‘Kopje koffie met ….’. Elke maand bent u welkom in de bibliotheek voor een kopje koffie met een speciale gast die een bijzondere activiteit, workshop, lezing of interview geeft. Deze keer met een iets andere insteek; de middag zal in het teken staan van digitale hulp.

wo 27 sep

• Voorlezen Bekijk details

Van 11:00 tot 11:30 | Elke 4 weken | Barneveld

Iedere laatste vrijdag van de maand wordt er voorgelezen in onze bibliotheek.

vr 29 sep

• Week van de Opvoeding: vlogworkshop Bekijk details

Van 14:55 tot 14:55 | Barneveld

Van 2 tot en met 8 oktober 2017 vindt de Week van de Opvoeding plaats. Het opvoeden van kinderen en jongeren is belangrijk maar soms best lastig. Daarom staat de hele week in het teken van opvoeden en ouderschap, met als thema ‘buiten de lijntjes’. Bibliotheek Barneveld kleurt ook buiten de lijntjes deze week en organiseert een workshop vloggen voor de jeugd.

di 03 okt

• De Gruffalo Show Bekijk details

Van 16:00 tot 17:00 | Barneveld

Hij heeft oranje ogen, een tong zwart als drop en paarse stekels van zijn staart tot aan zijn enge kop. Wie kent hem niet? De Gruffalo!

do 05 okt

• Ontmoet Dolfje Weerwolfje Bekijk details

Van 16:00 tot 16:30 | Barneveld

Drie nachten per maand, bij volle maan, verandert Dolfje in een weerwolf: een witte weerwolf met een brilletje op. Ontmoet Dolfje en ga met hem op de foto!

vr 13 okt

• Griezelen met Griezeldieren Bekijk details

Van 11:00 tot 14:00 | Barneveld

Griezelige dieren bij de Bibliotheek Barneveld! Durf jij ze vast te houden? De dierenverzorgers van PretMetRep komen bij ons op bezoek met niet-standaard huisdieren.

za 14 okt

• Cursus Klik & Tik Bekijk details

20 oktober 2017 t/m 17 november 2017

Wilt u graag met de computer leren werken of er wat handiger in worden? Dan bent u van harte welkom bij de cursus Klik & Tik! Tijdens 5 bijeenkomsten van 1,5 uur werkt u individueel en op uw eigen tempo. Er zijn altijd begeleiders aanwezig om te helpen bij vragen. Met een werkboek en een online oefenprogramma wordt alles stap voor stap uitgelegd.

20 okt t/m 17 nov

• Kopje koffie met... Bekijk details

25 oktober 2017 | Barneveld

Op 25 oktober 2017 organiseert de bibliotheek het negende ‘Kopje koffie met ….’. Deze keer is fotografe Annelies Barendrecht te gast. Zij is één van de drijvende krachten achter de foto-expositie ‘VROUW. Vijftig tinten vrouw’, die vanaf 10 oktober te zien is in Bibliotheek Barneveld.

wo 25 okt

• Voorlezen Bekijk details

Van 11:00 tot 11:30 | Elke 4 weken | Barneveld

Iedere laatste vrijdag van de maand wordt er voorgelezen in onze bibliotheek.

vr 27 okt