Resultaat 1 - 10 (van 11)

• Voorleesochtend - Dottie's eieren Bekijk details

Van 11:00 tot 11:30 | in de Bibliotheek Barneveld

Voorlezen is leuk! Deze keer lezen we voor uit het boek 'Dottie's eieren'. Een boek dat helemaal past bij de Paassfeer waarin we ons dan begeven. Kom je ook luisteren? Na afloop is er voor de kinderen nog een leuke korte activiteit.

vr 26 apr

• Cursus Digisterker Bekijk details

30 april 2019, 10:00 t/m 4 juni 2019, 12:00 | in de Bibliotheek Barneveld

Digitaal overheidszaken regelen is best lastig voor veel mensen. Ingewikkelde formulieren invullen, je DigiD of toeslagen aanvragen bijvoorbeeld. Tijdens de vijf lessen van Digisterker zul je je zeker gaan voelen bij het digitaal regelen van deze zaken.

30 apr t/m 04 jun

• Workshop Bibberrobots maken Bekijk details

Van 14:00 tot 15:00 | in de Bibliotheek Barneveld

Leuke meivakantie-activiteit: Kinderen maken hun eigen beestje die met een kleine motor kan bewegen. Door eigen kleuren, materialen, vormen en materialen te kiezen is ie helemaal uniek! Deze workshop is geschikt voor kinderen tussen 6-12 jaar.

di 30 apr

• Klik&Tik cursus Bekijk details

3 mei 2019 t/m 31 mei 2019 | Bibliotheek Barneveld

Wil je graag met de computer leren werken of er wat handiger in worden? Dan ben je van harte welkom bij de cursus Klik & Tik die op vrijdag 3 mei start in de Bibliotheek Barneveld in Barneveld. Tijdens 5 bijeenkomsten van 1,5 uur werk je individueel en op je eigen tempo, maar er zijn altijd begeleiders aanwezig om te helpen bij vragen. Deelname is gratis.

03 mei t/m 31 mei

• Technisch LEGO WeDo Bekijk details

Van 09:30 tot 12:00 | in de Bibliotheek Barneveld

Echt een leuke meivakantie-activiteit voor jongens èn meiden van 6 tot 8; zelf een kleine robot bouwen met LEGO WeDo.

vr 03 mei

• Workshop LEGO Mindstorm Bekijk details

Van 13:00 tot 16:30 | in de Bibliotheek Barneveld

Kinderen van 8 tot 12 jaar leren het moeilijkere programmeerwerk. Zelf een programma maken en de LEGO-robot ingewikkelde moves laten maken, dat is de uitdaging in deze workshop.

vr 03 mei

• Walk & Talk - Wat doet een recruiter voor werkzoekenden? Bekijk details

Van 09:30 tot 11:30 | Bibliotheek Barneveld

Iedere maand is er een gratis Walk&Talk bijeenkomst in de Bibliotheek in Barneveld waarbij werkzoekenden ervaringen uit kunnen wisselen in een inspirerende omgeving. Voor herkenning, inspiratie en praktische tips. Met wisselende onderwerpen, ervaringen van andere deelnemers, gastsprekers en natuurlijk een gastvrije ontvangst met koffie en thee.

wo 08 mei

• Inspiratieavond & -markt 'De Stralende Vrouwen' Bekijk details

Van 19:15 tot 22:30 | in de ontmoetingsruimte in de Bibliotheek Barneveld

Deze inspiratieavond en -markt wordt verzorgd door en voor vrouwen! Een gezellige avond met muziek, gesprekken met inspirerende vrouwen, hapjes en drankjes en leuke kraampjes met aandacht voor gezondheid, wonen, mode en meer. De eerste 40 vrouwen krijgen een gratis goodiebag met materialen van de deelnemende ondernemers.

wo 08 mei

• Kindervoorstelling - Pim&Pom Het feestelijke Fiepboek Bekijk details

Van 10:00 tot 10:45 | Bibliotheek Barneveld

Het is een bijzondere dag, 99 ballonnen en 1 taart. Een heleboel kaarsjes, speciaal voor haar bewaard… Kom je ook met je kind naar deze feestelijke voorstelling?

vr 24 mei

• Voorleesochtend - Nijntje op de fiets Bekijk details

Van 11:00 tot 11:30 | Bibliotheek Barneveld

Kom je luisteren met je (klein)kind naar de verhalen over de dromen van Nijntje? Nijntje droomt er namelijk van om ooit een fiets te hebben, fiets jij met Nijntje mee in haar dromen? Kom vrijdag 31 mei naar de Bibliotheek in Barneveld en luister naar de avontuurlijke verhalen van Nijntje.

vr 31 mei