#boekperweek Challenge

1 juni 2019 t/m 31 augustus 2019 | Bibliotheek Barneveld, Kootwijkerbroek en Voorthuizen

Ben je een echte boekenwurm en hou je wel van een uitdaging? Doe dan mee met Challenge #boekperweek. De Bibliotheek daagt je uit om deze zomer elke week een boek te lezen. Of je nu kookboeken verslindt, managementboeken spelt of je helemaal verliest in een roman: het maakt niet uit. En we vinden het leuk als je vertelt over het boek dat je leest, of hebt gelezen. Accepteer je de Challenge?

Wat houdt de Challenge #boekperweek in?

#boekperweek is een Challenge om 18-plussers uit te dagen deze zomer meer boeken te gaan lezen en vooral ook hun leeservaringen te delen met anderen via social media met #boekperweek of via een persoonlijke recensie op een van onze boekenleggers die je in het boek stopt als je het hebt uitgelezen.
De Challenge start tegelijk met de Spannende Boekenweek op zaterdag 1 juni 2019. De uitdaging is om tussen zaterdag 1 juni en zaterdag 31 augustus elke week 1 boek te lezen. Of in ieder geval minstens 8 boeken in deze 12 weken. Daarmee verdien je een koffie-arrangement voor 2 personen in de Bibliotheek.

Wil je kans maken op de beloning?
Het is natuurlijk vooral heerlijk om zoveel te lezen in de zomer, maar een beloning is ook altijd leuk! Wil je meedoen? Lees dan minstens die 8 boeken per 12 weken en laat jouw persoonlijke MijnMenu aan één van de medewerkers zien. Let op! Zet je uitleengeschiedenis aan op jouw persoonlijke MijnMenu.

Beloning ophalen bij minimaal 8 gelezen boeken
In de week van 26 t/m 31 augustus mag iedereen die de #boekperweek Challenge heeft gehaald de beloning ophalen in de Bibliotheek Barneveld. De ochtend en middag waarop je de beloning kunt ophalen wordt later bekend gemaakt.

Boekentips

Geef je leeservaring door aan de volgende lezer. Via de boekenlegger mag je tips geven over het boek aan de volgende lezer. Een boekenlegger kun je ophalen bij één van de medewerkers of gastvrouwen/heren van de Bibliotheek. Ook vinden we het ontzettend leuk als je via onze Facebookpagina of via twitter een reactie achterlaat en de Bibliotheek Barneveld daarin noemt ('tagt').

Speciale Challenge Boekentafel

In de Bibliotheek-vestigingen wordt een speciale Boekentafel - op plek ingericht met de boeken die al gelezen zijn en waarin de andere lezers hun tips hebben achtergelaten. Ook liggen er aanraders om te lezen vanuit de Bibliotheek waaronder natuurlijk spannende boeken omdat het de 'Spannende Boekenweken' zijn. Neem eens een kijkje en doe leesinspiratie op!

Gratis, maar wel even aanmelden!

Deelname aan deze Challenge is geheel gratis. Aanmelden kan via de educatiemail educatie@bibliotheekbarneveld.nl, aan de balie in de Bibliotheek of bel even naar (0342) 403 483.

Heel veel leesplezier deze zomer en we kijken uit naar jouw tips en recensies!