Banenmarkt

19 februari 2019, van 19:00 tot 21:00 | in ontmoetingsruimte van de Bibliotheek Barneveld

Vind jouw droombaan, mooie leer/werkplek, bijbaan. Óf als ondernemer: vind jouw perfecte werknemer op deze Banenmarkt. Presenteer jezelf, ga het gesprek aan en wie weet volgt de ultieme match.

Voor werknemers en werkgevers interessant

Een aantal ondernemers heeft zich al aangemeld maar wij zijn nog op zoek naar meer ondernemers die hun vacatures aanbieden. Bel ons gerust voor de mogelijkheden om jouw bedrijf te presenteren als werkgever op onze Banenmarkt. We richten ons op bedrijven in de gemeente Barneveld. Milou van Essen is voor meer informatie op dinsdag en donderdag telefonisch bereikbaar op (0342) 403 483 of via mail info@bibliotheekbarneveld.nl.

Welke werkgevers nemen in ieder geval deel?
1. Satt van Praktijk
2. Pon Dealer
3. Hazeleger Kaas
4. Buurtzorg Kootwijkerbroek, Stroe en Garderen
5. Feramed
6. Neo Life
7. Bia Flex
8. Zorggroep ENA
9. Veluwe Personeel
10. Synensis
11. Teka groep
12. de Bibliotheek Barneveld
13. Kinderhospice Binnenveld
14. McDonalds Barneveld

En er overweegt nog een aantal bedrijven om deel te nemen aan deze markt.

Zoek je een leuke baan, stage of leer/werkplek, of zoek je een vakantiebaan? Kom dan eens verkennen op deze Banenmarkt wat het aanbod is in de regio Barneveld.