Belastinghulp

12 maart 2019 t/m 17 april 2019 | in de Bibliotheek Barneveld

Kosten: Gratis en in sommige gevallen vrijwillige bijdrage van € 5

Als je graag hulp wilt bij het invullen van de belastingaangifte kun je van 12 maart t/m 17 april een afspraak maken met een van de opgeleide vrijwilligers die in de Bibliotheek aanwezig zijn.

Afspraak maken

De vrijwilligers van Diaconaal Netwerk, Sociaal Juridisch Steunpunt en Welzijn Barneveld staan voor je klaar om te helpen bij de belastingaangifte. Op vrijdagmiddag van 16.00 tot 17.00 uur kun je vrij inlopen, voor de andere dagen moet een afspraak gemaakt worden. Voor de contactgegevens, de eventuele inkomensgrenzen en kosten klikt u hier.

Veilig gebruik van computers en printer

Je kunt ook zelfstandig de aangifte op onze beveiligde computers invullen en het uittreksel van de aangifte printen op onze printer. Klik hier voor de kosten voor het gebruik van onze pc's en printer.