Bibberrobots

22 oktober 2019, 15:00 t/m 25 oktober 2019, 16:30 | Bibliotheek in Voorthuizen, Kootwijkerbroek en Barneveld

Kosten: € 2,50

Brrrrrrr, bibberend over tafel gaan ze, de Bibberrobots die je zelf maakt! Het lijken net echt diertjes... In deze workshop ontwerp je je eigen beestjes, die met een kleine motor kunnen bewegen. Welk karakter krijgt jouw beestje? Is het blij, boos, ongeduldig of enthousiast? Kies de vormen, materialen, kleuren en bewegingen die het best bij dat karakter passen. Lukt het jou om anderen te laten zien hoe jouw beestje zich voelt? Jouw beestje gaat na de workshop met jou mee naar huis. Deze workshop is voor kinderen tussen 6-12 jaar.

Aanmelden en tickets

Deelname aan deze leuke workshop kost € 2,50 per persoon. Dat is inclusief het beestje dat je mag meenemen naar huis. Aanmelden kan via educatie@bibliotheekbarneveld.nl

Bibberrobots op alle 3 de locaties

De workshop Bibberrobots maken wordt op alle 3 de locaties georganiseerd. Hieronder staan de data, tijden en plaatsen waar de workshops plaatsvinden.

- In Voorthuizen op dinsdag 22 oktober van 15.00-16.30 uur
- In Barneveld op op donderdag 24 oktober van 15.00-16.30 uur