Boek & Film

9 oktober 2019, van 19:15 tot 22:30 | Schaffelaartheater (Theaterplein 1 3772 KX Barneveld)

Kosten: €9,50 per ticket

In samenwerking met het Schaffelaartheater organiseren wij een Boek & Film avond. De avond start om 19.30 uur met een korte inleiding. Aansluitend zal de film beginnen en na afloop is er de mogelijkheid na te praten in de zaal. Op woensdag 9 oktober, staat de film 'The Leisure Seeker' (NL: een overgetelijke reis) centraal naar het boek van Michael Zadoriaan.

The Leisure Seeker

Het verhaal gaat over een ouder echtpaar, John en Ella, die al zestig jaar getrouwd zijn. Ze besluiten om nog één keer samen op reis te gaan in hun camper The Leisure Seeker. Ook al heeft John de ziekte van Alzheimer en heeft Ella besloten om niet langer tegen kanker te vechten. Omdat John niet meer bij machte is om de weg te vinden en beslissingen te nemen, is Ella degene die voor hen beiden de 'hoofdzaken' op zich neemt. En als Ella's lichaam het laat afweten, is John degene die hen staande houdt. Samen vormen ze een bijzonder en liefdevol stel, dat niet bang is om voor de laatste keer het avontuur aan te gaan. Het wordt een reis die tot het einde vol verrassingen, liefde, verdriet en humor zit.

Tickets

Tickets voor the Leisure Seeker kun je reserveren via het Schaffelaartheater. Klik hier om je tickets te bemachtigen.