Boek & Film

Kosten: 9,50

DEZE ACTIVITEIT IS GEANNULEERD

Boek & Film

Na de eerste twee succesvolle Boek & Film avonden, zijn we nu alweer aangekomen bij de derde. Op woensdag 15 januari 2020 wordt bij Boek & Film 'Colette' vertoond, gebaseerd op het waargebeurde levensverhaal van Sidonie-Gabrielle Colette. Met in de hoofdrol Keira Knightley en Dominic West.

Colette

Een jong plattelandsmeisje maakt als bruid van de beroemde schrijver Henry 'Willy' Gauthier-Villars rond 1900 haar entree in de hogere kringen van Parijs. Gestimuleerd door haar berooide man schrijft ze bestsellers die onder zijn naam gepubliceerd worden. Zo wordt ze één van de bekendste vrouwelijke auteurs van Frankrijk. Haar zelfvertrouwen groeit hierdoor en haar werk beïnvloedt niet alleen haar leven en huwelijk, maar ook de wereld om haar heen.

Kaarten verkrijgbaar bij het Schaffelaartheater

Tickets voor de Boek & Film 'Collete' zijn verkrijgbaar bij het Schaffelaartheater.