Boekenmarkt

18 juli 2019 t/m 22 augustus 2019 | Bibliotheek Barneveld

Elke donderdag tijdens de Oud Veluwse markt is er een boekenmarkt in de Bibliotheek Barneveld. Er zijn weer heel veel leuke boeken te koop voor hele kleine prijsjes. Let op! Er kan alleen contant betaald worden.

Boekenprijzen

Kom tijdens de Oud Veluwse Markt lekker neuzen tussen de boeken. Kinderenboeken gaan al weg voor € 0,50 en volwassenboeken voor € 1,- per stuk. Koop je een doos vol boeken? Dan betaal je maar € 5,-. Afrekenen mag bij één van de medewerkers van de Bibliotheek Barneveld.

Openingstijden de Bibliotheek Barneveld

Iedere donderdag van 18 juli t/m 22 augustus is de Bibliotheek Barneveld geopend van 09.30 tot 17.00 uur.

Vanaf 09.30 uur is het toegankelijk voor leden die zelfstandig een boek inleveren, lenen of een boete willen betalen. Van 11.00-14.00 uur zijn de selfservice-uren van kracht. Gastvrouwen en -heren staan gedurende deze tijd tot je beschikking om eenvoudige vragen op te lossen. Voor administratieve en inhoudelijke vragen kun je tijdens de fullservice-uren terecht. Van 14.00-17.00 uur willen de medewerkers van de Bibliotheek je graag helpen.