BoekStart & Babbels - Rupsje Nooitgenoeg

25 oktober 2019, van 10:00 tot 11:30 | de Bibliotheek Barneveld

Welke voeding past bij welke leeftijd? En hoe zorg je dat je kind voldoende binnenkrijgt? Of wat minder om snoep vraagt? (Bijna) iedere maand organiseren we een informatieve vrijdagochtend waarbij óók de kinderen (0-4 jaar) van harte welkom zijn! Terwijl jij luistert naar de informatie over een interessant onderwerp, houden wij de kinderen bezig. Kom je ook naar deze eerste bijeenkomst?

Thema deze keer: Voeding

Het thema is ‘Voeding’ waarover Centrum voor Jeugd en Gezin de ouders informeren en waarover vragen gesteld kunnen worden. Er is voldoende speelgoed aanwezig voor de kinderen en we rijgen met de kinderen een rupsje van druiven. Aan het einde van de ochtend wordt het boek ‘Rupsje Nooit genoeg’ voorgelezen dat mooi aansluit bij het thema.

Wat is BoekStart & Babbels?

Tijdens BoekStart & Babbels biedt de Bibliotheek Barneveld een aantal keren per jaar op de vrijdagochtend (bijna) moeders, vaders en verzorgers van kinderen van 0 tot 4 jaar de mogelijkheid om informatie te krijgen over een bepaald onderwerp (interessant!), elkaar te ontmoeten (gezellig!) en ervaringen uit te wisselen (prettig!). Daarnaast kun je vragen stellen aan de aanwezige deskundigen en aan andere deelnemers (handig!).

Gratis, aanmelden niet nodig!

Deze bijeenkomsten zijn gratis, de koffie/thee staat voor je klaar en je hoeft je niet aan te melden van tevoren. Je bent van harte welkom!