BoekStart & Babbels - Spannende dagen rond Sinterklaas

29 november 2019, van 10:00 tot 11:30 | Bibliotheek Barneveld

Merk je ook dat de spanning rondom Sinterklaas altijd weer toeneemt bij jouw kinderen? Weet je niet zo goed wat je hier aan zou moeten doen? Heb jij de ideale tip om kinderen gerust te stellen? BoekStart & Babbels richt zich deze keer op het thema: Spanning rond Sinterklaas bij kinderen.

Thema deze keer: Spanning rond Sinterklaas bij kinderen

Veel kinderen genieten volop van Sinterklaas, maar er zijn ook veel kinderen die het heel spannend vinden. Door deze spanning kan je kind misschien minder goed slapen, wordt het drukker wordt of luistert minder goed naar jouw. Als je bedenkt hoe het voor je kind is, kun je je misschien wel voorstellen dat het heel spannend is; Pieten die ’s nachts je huis binnenkomen, een onbekende meneer met een lange baard, die van alles over je weet, alles wat misgaat bij het sinterklaasjournaal en dan ook nog de spanning van alle cadeautjes en de sinterklaasvieringen. Een beetje gezonde spanning is prima, maar soms levert het zoveel stress op dat het niet meer leuk is. Hoe ga je hier als ouder of verzorgende mee om? Ontmoet deze dag andere ouderen of verzorgers, deel je ervaringen en misscihen hoor je wel iets wat jou en je kind kan helpen!

Wat is BoekStart & Babbels?

Tijdens BoekStart & Babbels biedt de Bibliotheek Barneveld een aantal keren per jaar op de vrijdagochtend (bijna) moeders, vaders en verzorgers van kinderen van 0 tot 4 jaar de mogelijkheid om informatie te krijgen over een bepaald onderwerp, elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. Daarnaast kun je vragen stellen aan de aanwezige deskundigen en aan andere deelnemers.

Gratis en aanmelden niet nodig!

Je bent van harte welkom! Deze bijeenkomsten zijn gratis, de koffie/thee staat voor je klaar en je hoeft je niet aan te melden van tevoren. Neem ook je kind mee, want we hebben genoeg speelgoed en lezen een verhaal voor uit het boek: Woezel & Pip en de staf van Sinterklaas.