BoekStart & Lezen

27 december 2019, van 10:00 tot 10:30 | Bibliotheek Barneveld

Lekker ontspannen luisteren met je kind(eren) naar een verhaal. En daarna de andere boekjes in de bieb verkennen. Iedere laatste vrijdagochtend wordt er voorgelezen in de Bibliotheek Barneveld.

Kikker en het nieuwjaar

Deze vrijdagochtend lezen we voor uit het boek 'Kikker en het nieuwjaar'. In dit leuke verhaal komen diverse thema's aan de orde, waaronder winter, tradities en nieuwjaar. Kikker en zijn vriendjes gaan naar het nieuwjaarsdiner bij Varkentje, want dat doen zij elk jaar. Maar Kikker wil niet door de sneeuw lopen: dat vindt hij veel te koud. Gelukkig heeft Rat een slee. Ze komen aan op de slee, maar zien alleen een omgevallen ladder en de meeste lichtjes zitten nog in de mand. Waar is Varkentje?

Gratis en vrije inloop

Het deelnemen aan deze activiteit is gratis, je hoeft geen lid te zijn en van tevoren aanmelden is niet nodig. Welkom!