Bouw en loop in je eigen Minecraftwereld

28 december 2018, van 12:00 tot 17:30 | in de Bibliotheek

Kosten: € 5,-

Kom je ook meebouwen aan de Minecraft-wereld? Je kunt er zelfs in rondlopen als je de Virtual Reality-bril opzet. Geschikt voor kinderen van 6-14 jaar.

Twee speelrondes

In teams van circa 11 deelnemers bouwt iedere deelnemer op een laptop, die je van de bieb te leen krijgt, een Minecraft-wereld. Daarna kun je met de Virtual Reality-bril op, rondlopen in je zelf gebouwde wereld. Tijdens deze belevenis van circa 2,5 uur krijg je natuurlijk ook een drankje en een hapje.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden voor een van de twee rondes. De rondes zijn van 12.00 - 14.30 uur en van 15.00 - 17.30 uur. Aanmelden doe je via educatie@bibliotheekbarneveld.nl of aan de servicebalie van de Bibliotheek. De activiteit kost € 5,- per deelnemer.