Cursus Klik & Tik

2 mei 2018 t/m 30 mei 2018 | De Essenburcht, Kootwijkerbroek

Wilt u graag met de computer leren werken of er wat handiger in worden? Dan bent u van harte welkom bij de cursus Klik & Tik die op woensdag 2 mei start in de Bibliotheek Barneveld in Kootwijkerbroek. Tijdens 5 bijeenkomsten van 1,5 uur werkt u individueel en op uw eigen tempo, maar er zijn altijd begeleiders aanwezig om te helpen bij vragen. Deelname is gratis.

Klik & Tik bestaat uit drie onderdelen:

1. Basisfuncties computer, opstarten, teksten schrijven/aanpassen en e-mails versturen.
2. Basisfuncties internet, zoals website raadplegen, formulieren invullen of iets kopen.
3. Samen ‘t web op: veilig gebruik leren maken van sociale media zoals Facebook, Skype en Whats App.

Met een online oefenprogramma en een werkboek wordt alles stap voor stap uitgelegd. Als u de hele cursus heeft doorlopen ontvangt u een certificaat.

De bijeenkomsten zijn telkens van 14.30-16.00 uur en vinden plaats op woensdag 2, 9, 16, 23 en 30 mei. Deelname is gratis. Voor het werkboek vragen wij een eenmalige vergoeding van €10,00. De cursus wordt gegeven in De Essenburcht, Schoonbeekhof 1 in Kootwijkerbroek.

Opgeven voor de cursus

U kunt zich opgeven aan de balie in Bibliotheek Barneveld, di t/m za vanaf 14.00 uur of u belt met 0342-403 483. Ook kunt u zichzelf opgeven bij Rida van Triest, Welzijn Kootwijkerbroek, 06-20393990. Let op! Wij willen graag dat de cursus aansluit op uw behoefte. U wordt daarom eerst teruggebeld door een medewerker van de bibliotheek. Samen bepalen we of de cursus Klik & Tik aansluit en wordt de aanmelding wel of niet definitief gemaakt.