Cursus Klik & Tik

20 oktober 2017 t/m 17 november 2017

Wilt u graag met de computer leren werken of er wat handiger in worden? Dan bent u van harte welkom bij de cursus Klik & Tik! Tijdens 5 bijeenkomsten van 1,5 uur werkt u individueel en op uw eigen tempo. Er zijn altijd begeleiders aanwezig om te helpen bij vragen. Met een werkboek en een online oefenprogramma wordt alles stap voor stap uitgelegd.

Klik & Tik bestaat uit drie onderdelen:

1. Basisfuncties computer, opstarten, teksten schrijven/aanpassen en e-mails versturen.
2. Basisfuncties internet, zoals website raadplegen, formulieren invullen of iets kopen.
3. Samen ‘t web op: veilig gebruik leren maken van sociale media zoals Facebook, Skype en Whats App.

Als u de hele cursus heeft doorlopen ontvangt u een certificaat.

De bijeenkomsten zijn telkens van 10.30-12.00 uur en vinden plaats op vrijdag 20 oktober, 27 oktober, 3 november, 10 november en 17 november. Deelname is gratis. Voor het werkboek vragen wij een eenmalige vergoeding van €10,00. De cursus wordt gegeven in Bibliotheek Barneveld, Nieuwstraat 29 in Barneveld.

Opgeven voor de cursus

Opgeven aan de balie in de Bibliotheek Barneveld, Nieuwstraat 29, di t/m za vanaf 14.00 uur.U kunt ook bellen met 0342-403 483, di t/m za vanaf 11.00 uur.Let op! Wij willen graag dat de cursus aansluit op uw behoefte. U wordt daarom eerst teruggebeld door een medewerker van de bibliotheek. Samen bepalen we of de cursus Klik & Tik aansluit en wordt de aanmelding wel of niet definitief gemaakt.