Cursus Klik&Tik

5 september 2018, 10:30 t/m 5 oktober 2018, 12:00

Kosten: Gratis, alleen eenmalig € 10 voor het werkboek.

Wil je graag met de computer leren werken of er wat handiger in worden? Dan ben je van harte welkom bij de cursus Klik & Tik die op woensdag 5 september start in de Bibliotheek Barneveld-vestiging in Kootwijkerbroek. Of vrijdag 7 september in de Bibliotheek Barneveld. We hebben nog een paar plekken vrij!

Tijdens 5 bijeenkomsten van 1,5 uur werk je individueel en op je eigen tempo, maar er zijn altijd begeleiders aanwezig om te helpen bij vragen.

Klik & Tik bestaat uit drie onderdelen:

1. Basisfuncties computer, opstarten, teksten schrijven/aanpassen en e-mails versturen
  2. Basisfuncties internet, zoals website raadplegen, formulieren invullen of iets kopen
  3. Samen ‘t web op: veilig gebruik leren maken van sociale media zoals Facebook, Skype en WhatsApp.

Met een online oefenprogramma en een werkboek wordt alles stap voor stap uitgelegd. Wanneer de cursus helemaal doorlopen is, ontvang je een certificaat.

Data, tijden en kosten

De bijeenkomsten zijn telkens van 10.30-12.00 uur en vinden in Kootwijkerbroek plaats op woensdag 5, 12, 19, 26 september en 3 oktober in De Essenburcht, Schoonbeekhof 1. De cursus in Barneveld vinden plaats op vrijdag 7, 14, 21, 28 september en 5 oktober van 10.30-12.00 uur in de cursusruimte in de bibliotheek, Nieuwstraat 29 in Barneveld.
Deelname aan de cursus is gratis. Voor het werkboek vragen wij een eenmalige vergoeding van €10,00.

Opgeven voor de cursus
Je kunt je opgeven aan de balie in de Bibliotheek Barneveld (di t/m za vanaf 14.00 uur), of via info@bibliotheekbarneveld.nl, maar je kunt ook bellen naar 0342-403 483.
Let op! Wij willen graag dat de cursus aansluit op jouw behoefte. We bellen daarom eerst terug om erachter te komen wat je al wel of niet kunt. Samen bepalen we of de cursus Klik & Tik aansluit en wordt de aanmelding wel of niet definitief gemaakt.