De Gruffalo Show

5 oktober 2017, van 16:00 tot 17:00 | Barneveld

Kosten: Leden €5, niet-leden €7,50

Hij heeft oranje ogen, een tong zwart als drop en paarse stekels van zijn staart tot aan zijn enge kop. Wie kent hem niet? De Gruffalo!

Een kleine muis wordt uitgenodigd om te komen eten, eerst door een vos, dan door een uil en vervolgens door een slang. Maar die zien hem zelf als een lekker hapje. Daarom verzint de kleine muis een list. Beleefd slaat hij de uitnodigingen af door te antwoorden dat hij vandaag bij de Gruffalo al en eetafspraak heeft. De Gruffalo ? De muis legt uit hoe dat niet-bestaande griezelbeest er uitziet. De dieren schrikken zich een hoedje en druipen af. Maar dan komt de muis een echte Gruffalo tegen die er precies zo uit ziet als de muis heeft verzonnen! En de Gruffalo heeft helaas ook trek in een hartig hapje muis! Overwint de kleine muis zijn angsten voor die grote griezel? Klik hier voor het filmpje. 

Praktische informatie
De Gruffalo Show is te zien op donderdag 5 oktober van 16.00-17.00 uur. Leeftijd: voor kinderen van 4 jaar en ouder. Deelnamekosten: leden €5 en niet-leden €7,50 (tickets verkrijgbaar bij de informatiebalie of reserveer via educatie@bibliotheekbarneveld.nl).

Deze activiteit wordt georganiseerd door de Bibliotheek Barneveld in het kader van de Kinderboekenweek.