Debatavond: robotica in de zorg

22 november 2017, van 19:30 tot 22:30 | Bibliotheek Barneveld

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

In het kader van Nederland Leest organiseert de Bibliotheek Barneveld op 22 november een debatavond waarin robotica in de zorg centraal staat. 

De avond die in samenwerking met Neboplus georganiseerd wordt, begint met een interactieve presentatie van Wilma Polhoud (projectleider Stichting Koperhorst) over robot ZORA, die ingezet wordt bij (voornamelijk demente) ouderen. Vervolgens zal het debat van start gaan onder leiding van Eunice van Zomeren, directrice van Neboplus. Deelnemers aan het debat zijn onder andere directeur van Welzijn Barneveld Ellen Alders en een aantal vertegenwoordigers vanuit de gemeente. De debatavond is gratis. Aanmelden is mogelijk via info@bibliotheekbarneveld.nl (o.v.v. Robots in de zorg) of bel met 0342 403 483. 

Gratis geschenkboekje Ik, Robot voor leden en niet-leden!

Het thema van Nederland Leest is ‘Robotica’ en in de maand november is het boek ‘Ik, robot’ van Isaac Asimov gratis af te halen in de bibliotheek. ‘Ik, robot’ is de geniale futuristische raamvertelling van Isaac Asimov rond de hoofdpersoon Susan Calvin, robotpsycholoog in 2057, die terugblikt op haar leven. Een spannend boek met ook nog echte breinbrekers! Op=Op.