E-book spreekuur

29 mei 2018, van 11:00 tot 12:30 | Elke week | Bibliotheek Barneveld

Lukt het u niet om e-books van de bibliotheek op een tablet of e-reader te zetten of een account aan te maken om toegang te krijgen tot het aanbod? Of heeft u een andere vraag over het lenen van e-books? Kom dan naar het e-book spreekuur.

Elke dinsdagochtend is er in de Bibliotheek te Barneveld van 11.00 uur tot 12.30 uur een medewerker beschikbaar om u verder te helpen. Wilt
u langskomen? Meld u dan tijdens de fullservice-uren bij de balie in de bibliotheek te Barneveld aan. Of neem contact op via 0342 403 483 om een afspraak te maken. Deze service is geheel kosteloos.

Met welke vragen kunt u terecht op het e-books spreekuur?

Op het spreekuur kunt u terecht met vragen als:

• Hoe maak ik een webaccount aan om toegang te krijgen tot het aanbod?
  • Hoe download ik e-books?
  • Op welke apparaten kan ik zoal e-books lezen?
  • Hoe werkt het lezen op de tablet of smartphone?
  • Hoe plaats ik gedownloade e-books op mijn e-reader?

Meer over e-books

Geen tijd om langs te komen tijdens het e-book spreekuur? Op onze website zijn filmpjes en handleidingen te vinden die u op weg helpen bij het lezen van e-books op uw smartphone, tablet, e-reader of laptop/pc. Deze vindt u op de e-bookspagina. Via deze pagina kunt u ook doorlinken naar het aanbod e-books (ruim 15.000 titels) en leest u meer over de voorwaarden.