Inspiratieavond & -markt 'De Stralende Vrouwen'

8 mei 2019, van 19:15 tot 22:30 | in de ontmoetingsruimte in de Bibliotheek Barneveld

Kosten: Leden: € 7,50 Niet-leden € 10

Deze inspiratieavond en -markt wordt verzorgd door en voor vrouwen! Een gezellige avond met muziek, gesprekken met inspirerende vrouwen, hapjes en drankjes en leuke kraampjes met aandacht voor gezondheid, wonen, mode en meer. De eerste 40 vrouwen krijgen een gratis goodiebag met materialen van de deelnemende ondernemers.

Inspiratie voor en door Barneveldse vrouwen

Deze avond wordt georganiseerd in het kader van de Boekenweek met als thema 'Moeder de vrouw'. Er ontstond wel enige ophef rond de bekendmaking van dit thema omdat het bij velen een negatieve associatie oproept. Maar moeder de vrouw, was (en is) over het algemeen een sterke vrouw. En dat komt juist op deze avond goed naar voren.
Veel vrouwen weten wat zij willen en realiseren dit ook, ondanks de meerdere rollen die zij bekleden. Maar, zij zijn ook in staat om anderen te inspireren. Kom deze avond om jezelf in het zonnetje te zetten, snuffel rond bij de kraampjes op het gebied van wonen, mode, huidverzorging. Onder andere Styling voor de Liefde, Bloomed, Lunchroom Elke+ Kimago, Bites & Business, Neus voor Contact, en Brownies & Sweeties da Lucy zullen tijdens 'De Stralende Vrouwen' aanwezig zijn. De komende dagen zullen wij de andere deelnemende exposanten bekendmaken.

De eerste 40 vrouwen die kaartjes kopen, ontvangen een goed gevulde goodiebag van de deelnemende kraampjes tijdens de avond.

Inspiratielezing door schrijfster Lisette van de Heg

De Barneveldse schrijfster Lisette van Heg zal deze avond vertellen over het omgooien van haar leven. Ze zegde een paar jaar geleden haar baan op en koos voor een leven als zelfstandige schrijver waardoor ze nog meer ging ‘stralen’. Een onderwerp waarmee ze ook andere vrouwen zal inspireren soms andere keuzes te maken die je gelukkig maken. Haar boeken zullen deze avond ook zeker niet onbesproken blijven. www.lisettevandeheg.nl

Kaartverkoop

Voor het bezoeken van deze gezellige avond vol inspiratie, hapjes en drankjes en een goodiebag (voor de eerste 40 vrouwen) vragen wij een entree van € 7,50 voor leden en € 10 voor niet-leden van de Bibliotheek.
Kaarten zijn te reserveren via educatie@bibliotheekbarneveld.nl of aan de servicebalie in de Bibliotheek Barneveld.

Meld jij je voor woensdag 8 mei vóór 16:00 uur aan? Dan ga jij met een leuke goodiebag naar huis!