Kikker Voorleesfeestje

29 maart 2019, van 15:30 tot 16:30 | de Bibliotheek Voorthuizen & Kootwijkerbroek

In de Bibliotheekvestigingen Voorthuizen en Kootwijkerbroek worden Kikker Voorleesfeestjes georganiseerd. Lekker luisteren naar de leuke verhalen over Kikker en zijn vriendjes en een leuke knutsel maken. Kom je ook? Onderaan vind je de feesttijd in Barneveld.

Kikker is Kikker

We lezen voor uit Kikker is Kikker met ondersteuning van een vertelkast.
Kikker bevindt zich in een identiteitscrisis. Hij mag dan wel mooi groen zijn (z'n lievelingskleur) en kunnen springen en zwemmen als de beste; toch zijn er een hoop dingen die hij niet kan en zijn vrienden wel. Eend kan vliegen, Varkentje kan taarten bakken, Haas kan lezen en Rat kan timmeren. Kikker voelt zich dom en verdrietig. Tot Haas hem ervan weet te overtuigen dat ze allemaal veel van hem houden, gewoon omdat hij Kikker is.

Gratis en vrije inloop

Deelname aan de activiteit is gratis en je hoeft je er niet van tevoren voor aan te melden. Je bent, samen met je kind(eren) van harte welkom!

BoekStart

Deze activiteit valt binnen het BoekStart-programma voor kinderen van 0-4 jaar waarin het stimuleren van (voor)lezen centraal staat.

Ook in de vestiging Barneveld!

Kikker Voorleesfeestje wordt natuurlijk ook in de vestiging in Barneveld gevierd, maar dan van 11.00 tot 12.00 uur op deze dag.