Kindervoorstelling - Pim&Pom Het feestelijke Fiepboek

24 mei 2019, van 10:00 tot 10:45 | Bibliotheek Barneveld

Kosten: € 3,50 per persoon

Het is een bijzondere dag, 99 ballonnen en 1 taart. Een heleboel kaarsjes, speciaal voor haar bewaard… Kom je ook met je kind naar deze feestelijke voorstelling?

Het is feest!

De illustratrice van de twee poezenvrienden, Fiep Westendorp, zou dit jaar namelijk 100 jaar zijn geworden. Dat willen Pim & Pom natuurlijk vieren! Speciaal voor dit jubileumjaar spelen zij dan ook de feestelijke voorstelling over jarig zijn en héél oud worden! Maar… hoe doe je dat eigenlijk, een knalfeest geven? De twee poezen hebben er hun pootjes vol aan. Als dat maar goed uitpakt…

Het feestelijke Fiepboek

‘Het Feestelijke Fiepboek!’ is een voorstelling speciaal voor de allerkleinste bezoekers. Aan de hand van een groot driedimensionaal Pop-Up boek worden de kinderen meegenomen in de wereld van de twee vrienden. De voorstelling is interactief en vol met muziek! Zingen jullie ook mee met de vrolijke liedjes van Pim & Pom?

Kosten & aanmelden

Kom jij ook samen met je kind(eren) naar deze feestelijke voorstelling? Een ticket kost € 3,50 per persoon. Aanmelden kan via educatie@bibliotheekbarneveld.nl, telefonisch via (0342)403 483 of meld je aan bij de servicebalie in de Bibliotheek.