Klik & Tik - Handiger met de computer

17 oktober 2018, 10:30 t/m 14 november 2018, 12:00 | Kooktwijkerbroek

Kosten: Gratis, € 10 voor werkboek

Wil je graag met de computer leren werken of er nog wat handiger in worden? Dan ben je van harte welkom bij de cursus Klik & Tik. Deze start op woensdag 17 oktober in Kootwijkerbroek. In Barneveld kun je vanaf vrijdag 2 november terecht.

Drie cursusonderdelen

Klik & Tik bestaat uit drie onderdelen: de basisfuncties van de computer leren kennen, de basisfuncties van het internet en samen het internet verkennen. Met een online oefenprogramma en een werkboek wordt alles stap voor stap uitgelegd. Tijdens 5 bijeenkomsten van 1,5 uur werk je individueel en op jouw eigen tempo. Maar er zijn altijd begeleiders aanwezig om te helpen bij vragen. De bijeenkomsten zijn van 10.30-12.00 uur en vinden plaats op woensdag 17, 24, 31 oktober en 7 en 14 november.

Praktische informatie

Deelname aan de cursus is gratis. Voor het werkboek vragen we een eenmalige vergoeding van € 10. De cursus wordt in Kootwijkerbroek gegeven in de Essenburcht, Schoonbeekhof 1. Je kunt je van dinsdag t/m zaterdag vanaf 14.00 uur opgeven aan de servicebalie in de Bibliotheek Barneveld. Je mag ook bellen met (0342) 403 483 of e-mailen naar info@bibliotheekbarneveld.nl.

Let op! Wij willen graag dat de cursus aansluit op uw behoefte. Daarom wordt  je teruggebeld door een medewerker van de Bibliotheek. Samen bepalen we of de cursus Klik & Tik aansluit en wordt de aanmelding wel of niet definitief gemaakt.

In Barneveld vanaf 2 november Klik & Tik

De cursusdagen in Barneveld zijn op 2, 9, 16, 23 en 30 november. In Barneveld volg je de cursus in de Bibliotheek Barneveld aan de Nieuwstraat 29.