Klik&Tik cursus Kootwijkerbroek

9 januari 2019, 14:30 t/m 6 februari 2019, 16:00 | in De Essenburcht, Schoonbeekhof 1

Kosten: Eenmalig € 10 voor het werkboek

Wil je graag met de computer leren werken of er nog wat handiger in worden? Dan ben je van harte welkom bij de cursus Klik & Tik. Deze start op woensdag 9 januari in de Bibliotheek-vestiging in Kootwijkerbroek. In de Bibliotheek in Barneveld kun je vanaf vrijdag 11 januari terecht.

De inhoud van de cursus

De cursus omvat 5 lessen van 1,5 uur. Je leert de basisfuncties van de computer, zoals het opstarten, een e-mail schrijven/versturen en werken in Word. Daarnaast leer je de basisfuncties van het internet; een website zoeken, een formulier invulle en online bestellen. Ook social media zoals Facebook, WhatsApp en Skype, komen aan bod zodat je (nog) meer contact kunt hebben met je (klein)kinderen. Met een online oefenprogramma en een werkboek wordt alles stap voor stap uitgelegd.

Tijdens de cursus werk je individueel en op jouw eigen tempo maar er zijn altijd begeleiders aanwezig om te helpen bij vragen. Als je de hele cursus hebt doorlopen ontvang je een certificaat.

Praktische informatie

• Deelname aan de cursus is gratis. Voor het werkboek vragen we een eenmalige vergoeding van € 10.
  • De cursus wordt gegeven in de Bibliotheek-vestiging Kootwijkerbroek in De Essenburcht, Schoonbeekhof 1 op woensdag 9,16,23, 30 januari en 6 februari.
  • Je kunt je van dinsdag t/m zaterdag vanaf 14.00 uur opgeven aan de servicebalie in de Bibliotheek Barneveld. Je mag ook bellen met (0342) 403 483 of e-mailen naar info@bibliotheekbarneveld.nl.

Let op! Wij willen graag dat de cursus aansluit op je behoefte en ervaring. Daarom word je teruggebeld door een medewerker van de Bibliotheek. Samen bepalen we of de cursus Klik & Tik aansluit en wordt de aanmelding wel of niet definitief gemaakt.

In Barneveld vanaf 11 januari Klik & Tik
De cursusdagen in Barneveld zijn op 11, 18 25 janauari en 1 en 8 februari van 10.30 - 11.00 uur. Je volgt de cursus in de Bibliotheek Barneveld, Nieuwstraat 29.

In maart starten ook Klik&Tik cursussen in de Bibliotheek Barneveld en Kootwijkebroek.