Klik&Tik cursus

11 januari 2019, 10:30 t/m 8 februari 2019, 12:00 | In de Bibliotheek Barneveld

Kosten: eenmalig € 10 voor werkboek

Wil je graag met de computer leren werken of er nog wat handiger in worden? Dan ben je van harte welkom bij de cursus Klik & Tik. Deze start op vrijdag 11 januari in de Bibliotheek Barneveld. In de Bibliotheek-vestiging in Kootwijkerbroek kun je vanaf woensdag 9 januari terecht.

De inhoud van de cursus

De cursus omvat 5 lessen van 1,5 uur. Je leert de basisfuncties van de computer, zoals het opstarten, een e-mail schrijven/versturen en werken in Word. Daarnaast leer je de basisfuncties van het internet; een website zoeken, een formulier invullen en online bestellen. Ook social media zoals Facebook, WhatsApp en Skype, komen aan bod zodat je (nog) meer contact kunt hebben met je (klein)kinderen. Met een online oefenprogramma en een werkboek wordt alles stap voor stap uitgelegd.

Tijdens de cursus werk je individueel en op jouw eigen tempo maar er zijn altijd begeleiders aanwezig om te helpen bij vragen. Als je de hele cursus hebt doorlopen ontvang je een certificaat.

Praktische informatie

• Deelname aan de cursus is gratis. Voor het werkboek vragen we een eenmalige vergoeding van € 10.
  • De cursus wordt gegeven in de Bibliotheek Barneveld, Nieuwstraat 29 van 10.30-12.00 uur en vinden plaats op vrijdag 11, 18, 25 januari en 1 en 8 februari.
  • Je kunt je van dinsdag t/m zaterdag vanaf 14.00 uur opgeven aan de servicebalie in de Bibliotheek Barneveld. Je mag ook bellen met (0342) 403 483 of e-mailen naar info@bibliotheekbarneveld.nl.

Let op! Wij willen graag dat de cursus aansluit op je behoefte en ervaring. Daarom word je teruggebeld door een medewerker van de Bibliotheek. Samen bepalen we of de cursus Klik & Tik aansluit en wordt de aanmelding wel of niet definitief gemaakt.

In Kootwijkerbroek vanaf 9 januari Klik & Tik
De cursusdagen in Kootwijkerbroek zijn op 9, 16 23, 30 janauari en 6 februari van 14.30 - 16.00 uur. Je volgt de cursus in De Essenburcht, Schoonbeekhof 1.

In februari en maart starten ook Klik&Tik cursussen in Barneveld en Kootwijkebroek.