Klik&Tik cursus

3 mei 2019 t/m 31 mei 2019 | Bibliotheek Barneveld

Wil je graag met de computer leren werken of er wat handiger in worden? Dan ben je van harte welkom bij de cursus Klik & Tik die op vrijdag 3 mei start in de Bibliotheek Barneveld in Barneveld. Tijdens 5 bijeenkomsten van 1,5 uur werk je individueel en op je eigen tempo, maar er zijn altijd begeleiders aanwezig om te helpen bij vragen. Deelname is gratis.

Klik & Tik bestaat uit drie onderdelen:

1. Basisfuncties computer, opstarten, teksten schrijven/aanpassen en e-mails versturen.
2. Basisfuncties internet, zoals website raadplegen, formulieren invullen of iets kopen.
3. Samen ‘t web op: veilig gebruik leren maken van sociale media zoals Facebook, Skype en Whats App.

Met een online oefenprogramma en een werkboek wordt alles stap voor stap uitgelegd. Als je de hele cursus hebt doorlopen ontvang je een certificaat.

Cursusdagen

De cursusdagen zijn telkens van 10.30 tot 12.00 uur en vinden plaats op vrijdag 3, 10, 17, 24 en 31 mei. Deelname is gratis. Voor het werkboek vragen wij een eenmalige vergoeding van € 10. De cursus wordt gegeven in de Bibliotheek in Barneveld

Opgeven voor de cursus

Je kun jezelf opgeven aan de balie in Bibliotheek Barneveld, di t/m za vanaf 14.00 uur, via e-mail: info@bibliotheekbarneveld.nl of u belt met (0342) 403 483. Let op! Wij willen graag dat de cursus aansluit op jouw behoefte. Je wordt daarom eerst teruggebeld door een medewerker van de bibliotheek. Samen bepalen we of de cursus Klik & Tik aansluit en wordt de aanmelding wel of niet definitief gemaakt.