Kopje koffie met ... pluimveehoudster Marjan van de Vis

17 november 2017, van 14:45 tot 16:00 | Bibliotheek Barneveld

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Op 17 november 2017 organiseert de bibliotheek het tiende ‘Kopje koffie met ….’. Elke maand bent u welkom in de bibliotheek voor een kopje koffie met een speciale gast die een bijzondere activiteit, workshop, lezing of interview geeft. Voor deze ‘Kopje koffie met…' is pluimveehoudster Marjan van de Vis te gast.

Het Kopje koffie met…valt deze keer in de Kookboeken7daagse. Marjan van de Vis van Van de Vis Eierspecialist vertelt deze middag alles over het familiebedrijf, bestaande uit legpluimvee en een eierpakstation. Vol passie legt ze uit welke weg het ei aflegt voordat het op ons bord ligt en wat je allemaal met eieren kunt maken. Samen met gastvrouw Rietje Treur gaan de deelnemers deze middag tokkelroom maken, beleven en proeven! Ter afsluiting vertelt Marjan van de Vis over mmmeggies, een initiatief van legpluimveehoudsters die hun passie en enthousiasme hebben gebundeld om het Nederlandse ei en de legpluimveesector met girlpower te promoten.

Onder alle deelnemers wordt een eierpakket verloot, met o.a. het receptenboek van Huub Oudshoorn, Around the World in 80 Eggs.

Praktische informatie

Deze tiende editie van 'Kopje koffie met ...' vindt plaats op vrijdag 17 november van 14.45-16.00 uur. Inloop vanaf 14.30 uur. Deelname is gratis. Wel dient u zich van te voren aan te melden bij de balie in de Barneveldse bibliotheek. U kunt ook een mail sturen naar info@bibliotheekbarneveld.nl of bellen met 0342- 403 483.