Kopje koffie met...inloop Digitale Hulp

27 september 2017, van 14:30 tot 16:00 | Barneveld

Op 27 september 2017 organiseert de bibliotheek voor de achtste keer een ‘Kopje koffie met ….’. Elke maand bent u welkom in de bibliotheek voor een kopje koffie met een speciale gast die een bijzondere activiteit, workshop, lezing of interview geeft. Deze keer met een iets andere insteek; de middag zal in het teken staan van digitale hulp.

Heeft u vragen over het gebruik of instelling van uw smartphone, tablet, laptop of e-reader? Loopt u dan deze middag vrijblijvend binnen bij de bibliotheek. Een medewerker van de bibliotheek helpt u met vragen over e-books. Daarnaast zitten de heren van Van Dam ComputerService voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Samenwerking
Vanaf oktober 2017 gaan we elke eerste dinsdag van de maand een inloop Digitale Hulp organiseren. Dit doen we in samenwerking met Welzijn Barneveld, Zorggroep ENA en Neboplus. Zij hebben ieder op een vaste dag in de maand een inloop Digitale Hulp.

Praktische informatie

Deze editie van 'Kopje koffie met ...' vindt plaats op woensdagmiddag 27 september van 14.30-16.00 uur. Deelname is gratis. U kunt gewoon binnenlopen bij de bibliotheek. Mocht u een vraag hebben over deze activiteit, dan kunt u een mail sturen naar: info@bibliotheekbarneveld.nl.