Kopje koffie met...Modeshow en workshop 'feestelijke kapsels'

8 december 2017, van 15:00 tot 17:00 | Bibliotheek Barneveld

Kosten: Gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

WEGENS OMSTANDIGHEDEN GEANNULEERD Op 8 december organiseert de bibliotheek het laatste ‘Kopje koffie met ….’ van dit jaar. Elke maand bent u welkom in de bibliotheek voor een kopje koffie met een speciale gast die een bijzondere activiteit, workshop, lezing of interview geeft. Dat december niet per se een dure maand hoeft te zijn bewijst deze editie van het ‘Kopje koffie met…'. Feestelijk voor de dag komen met een klein budget is het thema van deze middag.

Oh me Oh my tweedehands kledingboetiek zal een adembenemende modeshow geven zodat u genoeg inspiratie heeft voor uw feestelijke december outfit. Heeft u tips nodig voor een feestelijke haarlook? Capelli Coiffure verzorgt deze middag een workshop ‘feestelijke kapsels’. Tevens kunt u zich als model opgeven voor deze workshop! Kortom, tijdens deze ‘Kopje koffie met’ doet u genoeg ideeën op voor een betaalbare en sprankelende december outfit/look.

Praktische informatie

Deze editie van 'Kopje koffie met ...' vindt plaats op vrijdag 8 december van 15.00-17.00 uur. Inloop vanaf 14.45 uur. Deelname is gratis. Wel dient u zich van te voren aan te melden bij de balie in de Barneveldse bibliotheek. U kunt ook een mail sturen naar info@bibliotheekbarneveld.nl of bellen met 0342- 403 483. Wilt u model zijn voor de workshop “feestelijke kapsels’? Geef dit dan aan bij de aanmelding.