Logeren in de Bieb

24 juli 2019, 19:00 t/m 25 juli 2019, 08:30 | Bibliotheek Barneveld

Kosten: € 5,- per persoon

Kom samen met je vrienden een nachtje logeren in de Bieb. Samen met Be Active Barneveld organiseren wij voor de eerste keer een logeerpartijtje in de Bibliotheek Barneveld. Trek je mooiste pyjama aan en vier dit feestje met ons mee! Dit bijzondere slaapfeestje is voor alle kinderen van 8 tot en met 12 jaar.

Avondactiviteiten in de Bieb

Voordat je in je slaapzak kruipt is er van alles te doen in de Bibliotheek. Wat dacht je van knutselen, boeken lezen, spelletjes spelen en een film kijken? Of doe mee aan de schrijfworkshop in de schrijfstijl van het boek 'het Leven van een Loser' en 'een Dagboek van een Muts'? Het hele spektakel wordt afgesloten met een heerlijk ontbijt.

Woensdag 24 juli 2019
19.00 uur Inloop
19.30 uur Start programma

Donderdag 25 juli 2019
8.30 uur kinderen worden weer opgehaald.

Kosten en aanmelden

Een nachtje slapen in de Bibliotheek kost € 5,- per persoon. Snacks, drinken en ontbijt zitten bij de prijs inbegrepen. Aanmelden kan via educatie@bibliotheekbarneveld.nl of na 14.00 uur in de Bibliotheek Barneveld. Bij het aanmelden graag even de dieetwensen en 2 telefoonnummers vermelden.

Wat moet ik meenemen?

Het enige wat je nodig hebt is je slaapspullen. Denk aan een matje/luchtbed, slaapzak, kussen en je allermooiste pyjama. En uiteraard veel goede zin!