Maand van de Spiritualiteit

30 januari 2018, van 19:30 tot 21:00

In het kader van de Maand van de Spiritualiteit geeft Henk Catsburg op dinsdag 30 januari een lezing met als titel “Is ontvangen het nieuwe geven?”

Veel mensen hebben behoefte aan inspiratie en zingeving. Het lijkt erop dat er ondanks alle welvaart ook iets verloren is gegaan. Daarom zoeken mensen naar een beter evenwicht tussen materiële welvaart en geestelijk en lichamelijk welzijn. De Maand van de Spiritualiteit, die van 12 januari t/m 11 februari loopt, sluit aan bij deze groeiende behoefte aan zingeving en inspiratie die we in onze samenleving op dit moment zien. De maand heeft als thema Opnieuw beginnen en het essay van Daphne Deckers, met de titel Sterrenstof, zal daarop aansluiten.

Lezing

Henk Catsburg werkt als therapeut en daarnaast als predikant en geestelijk verzorger. “Is ontvangen het nieuwe geven?” is de titel van de lezing die Henk geeft op dinsdag 30 januari van 19.30 - 21.00 uur bij de Bibliotheek Barneveld in het kader van de Maand van de Spiritualiteit. Omdat we eindeloos opnieuw mogen beginnen in dit leven is het nooit te laat om hiermee te beginnen. Wat is hiervoor nodig? Henk gaat in zijn lezing samen met u dieper op deze vraag in.

Praktische informatie

De lezing is gratis. Aanmelden kan via info@bibliotheekbarneveld.nl of bel met 0342-403 483 o.v.v. lezing Henk Catsburg.