Masterclass en signeersessie van Stephan Molier

31 mei 2019, van 19:45 tot 21:30 | Bibliotheek Barneveld

Kosten: € 22,50

Zin in een interessant voorproefje op de Spannende Boekenweken? Wil je graag weten hoe je een goed boek schrijft? Of ben je nieuwsgierig naar het verhaal achter de auteur Stephan Molier? Kom dan naar de Masterclass & Signeersessie van auteur Stephan Molier in de Bibliotheek

Masterclass Creatief Schrijven

In de Masterclass Creatief Schrijven vertelt Stephan Molier over het schrijfproces van zijn debuutroman Bankier van de dood. Hij geeft het publiek inzicht in zijn ontwikkeling op zowel persoonlijk als professioneel gebied. Waarom is hij begonnen met schrijven en welke verhalen hebben hem geïnspireerd? Hoe is hij begonnen met het schrijven van zijn eerste boek en hoe heeft hij zijn doel bereikt? Iedereen die wil weten hoe je een boek schrijft en in de toekomst misschien zelf een boek wil schrijven kan zich opgeven voor deze Masterclass.

Signeersessie

Als je jouw ticket inlevert krijg je het boek ’Bankier van de Dood’. Laat dan gelijk op deze avond jouw boek signeren door Stephan Molier.

Aanmelden en kosten

Koop van tevoren je kaarten bij Bruna Barneveld. Een kaartje kost € 22,50 en is inclusief het boek ‘Bankier van de Dood’, de masterclass van Stephan Molier en koffie en thee.