Minecraft bouwwedstrijd

3 januari 2020, van 10:00 tot 16:00 | in de Bibliotheek Barneveld

Kosten: € 7,50 p.p.

Samen met je vrienden/vriendinnen, of juist met onbekende kinderen, als een team een mooie Minecraftwereld bouwen en strijden tegen de andere teams en win de titel voor de mooiste creatie. Lijkt het je leuk en ben je tussen de 6 en 15 jaar oud? Doe dan mee aan deze Minecraft Bouwwedstrijd!

Voor wie?

Kinderen tussen de 6 en 15 jaar kunnen meedoen. Vooraf kun je met je vrienden een eigen team samenstellen. Meld jij je alleen aan? Dan word je ter plekke in een team ingedeeld en ga je – samen met je nieuwe game-vrienden – de strijd aan tegen de andere spelers.

Wat kun je verwachten?

Het gaat erom welk team de mooiste creatie maakt. Ga jij met jouw team alle creativiteit inzetten om te winnen?

De teams voeren op een beveiligde server een “echte” bouwopdracht uit. De bouwopdracht blijft geheim tot het laatste moment, voorbereiden kan dus niet, dat maakt het extra spannend. Alle deelnemers krijgen een leenlaptop, je hoeft dus niets mee te nemen.

Tijdens het 'bouwen' krijg je wat lekkers te drinken en te eten zodat je creativiteit goed blijft stromen.

Speeltijden, kosten en aanmelden

In totaal kunnen 60 kinderen deelnemen: 30 in de ochtendgroep van 10.00 tot 12.30 uur en 30 in de middaggroep van 13.30 tot 16.00 uur.

Deelname kost € 7,50 p.p Dit is inclusief het gebruik van de laptop, drinken en snacks.

Zin om mee te bouwen aan een mooie Minecraftwereld? Meld je dan aan via educatie@bibliotheekbarneveld.nl of tijdens openingstijden via (0342) 403 483.