Mini editie Nijntje Festijntje Kootwijkerbroek

14 juni 2019, van 15:30 tot 16:30 | Bibliotheek in Kootwijkerbroek

Kosten: € 2,-

Nijntje is jarig! Dit wordt een hele speciale feestdag. Speciaal voor alle peuters en kleuters organiseert Bibliotheek Barneveld het verjaardagsfeestje van Nijntje. Samen met jullie vieren we het feestje van dit lieve konijntje! Komen jullie ook?

Mini editie in Kootwijkerbroek

Nijntje Festijntje komt in de vorm van de mini editie naar de Bibliotheek in Kootwijkerbroek. Er wordt voorgelezen uit één van de boeken van Nijntje, geknutseld en je mag je eigen taartje versieren.

Aanmelden en kosten

Deelname aan het Nijntje Festijntje is € 2 per kind. Aanmelden kan via educatie@bibliotheekbarneveld.nl, telefonisch via (0342) 403 483 of aan de servicebalie van de Bibliotheek. Er kunnen maximaal 25 kinderen op het verjaardasfeestje van Nijntje komen.

Ook een (mini) editie in Barneveld en Voorthuizen

Het Nijntje Festijntje komt óók naar de Bibliotheek in Barneveld en Voorthuizen. Op vrijdag 21 juni in Barneveld en op vrijdag 28 juni vieren we de verjaardag van Nijntje in Voorthuizen.