Mini editie Nijntje Festijntje Voorthuizen

28 juni 2019, van 15:30 tot 16:30 | Bibliotheek Barneveld

Kosten: € 2,-

Nijntje is jarig! Dit wordt een hele speciale feestdag. Speciaal voor alle peuters en kleuters organiseert Bibliotheek Barneveld het verjaardagsfeestje van Nijntje. Samen met jullie vieren we het feestje van dit lieve konijntje! Komen jullie ook?

Mini editie in Voorthuizen

Nijntje Festijntje komt in de vorm van de mini editie naar de Bibliotheek in Voorthuizen. Er wordt voorgelezen uit één van de boeken van Nijntje, geknutseld en je kunt natuurlijk een heerlijk taartje versieren.

Kosten en aanmelden

Deelname aan het Nijntje Festijntje is € 2 per kind. Aanmelden kan via educatie@bibliotheekbarneveld.nl, telefonisch via (0342) 403 483 of aan de servicebalie van de Bibliotheek. Er kunnen maximaal 25 kinderen op het verjaardasfeestje van Nijntje komen.

Ook een (mini) editie in Kootwijkerbroek en Barneveld

Het Nijntje Festijntje komt óók naar de Bibliotheek in Barneveld en Voorthuizen. Op vrijdag 14 juni in Kootwijkerbroek en vrijdag 21 juni vieren we het feestje van Nijntje in Barneveld