Muziek op schoot

17 januari 2018

Op woensdag 17 januari vieren we dat de Bibliotheek Barneveld en Stichting Ons Bedrijf gaan samenwerken. Muziekcentrum Harlekijntje verzorgt daarom maar liefst twee keer een interactieve workshop Muziek op Schoot voor peuters en kleuters. Met behulp van allerlei muziekinstrumenten brengen we een prentenboek tot leven. Een leerzame, maar vooral ook leuke activiteit die je niet mag missen.

De workshop vindt van 14.00 tot 15.00 uur (3-5 jaar) en van 15.30 tot 16.30 uur (0 tot 3 jaar) plaats in de bibliotheek te Barneveld. Aanmelden kan bij de balie in de bibliotheek. Of stuur een mail naar: educatie@bibliotheekbarneveld.nl

De workshop Muziek op Schoot is onderdeel van het BoekStart-programma. In dit programma zijn uiteenlopende activiteiten voor kinderen tot en met 4 jaar en hun ouders opgenomen. Andere activiteiten die dit schooljaar onder andere nog op de agenda staan, zijn: Nijntje festijntje en een Meet & Greet met Dikkie Dik. Het complete overzicht van activiteiten vindt u hier.