Muzikale kindervoorstelling - Een huis voor Harry

23 januari 2019, van 15:30 tot 16:30 | in de Bibliotheek Barneveld

Voor de Nationale Voorleesdagen heeft Katiuscia Principato een muzikale voorstelling gemaakt van het prentenboek van het jaar 'Een huis van Harry' van Leo Timmers.

Harry raakt de weg kwijt

Katiuscia Principato heeft ook voor deze Nationale Voorleesdagen weer een leuke muzikale voorstelling gemaakt voor kinderen vanaf 2 jaar. Eerder was ze in de Bibliotheek Barneveld met de voorstellingen “WALvis” en “Ssst, de tijger slaapt”.

Harry gaat liever niet naar buiten, binnen is het veiliger. Tot Vera hem vraagt om tikkertje te spelen. Dat wil hij wel. Maar hij raakt haar kwijt. Hij weet niet meer waar hij is. Hoe vindt hij de weg terug naar huis?

Leo Timmers bedacht voor zijn nieuwste prentenboek een uiterst aaibaar hoofdpersonage: de dikke kater Harry met het kleine hartje, die op zoek moet naar een nieuw huis.

De campagne van Nationale Voorleesdagen heeft als doel het voorlezen aan kinderen tussen ½ en 6 jaar te stimuleren. Hierdoor breiden zij hun woordenschat uit, hun, wordt hun fantasie geprikkeld en zal het leesplezier op kortere èn langere termijn worden vergroot.

Gratis maar wel aanmelden

De voorstelling in de Bibliotheek Barneveld is gratis maar wij vragen je wel te reserveren zodat we weten hoeveel gasten we mogen verwachten. Wij kunnen 100 gasten ontvangen dus wees er snel bij! Reserveren kan via educatie@bibliotheekbarneveld.nl.