Nieuw: papa & mama ochtend

18 mei 2018, van 10:30 tot 11:30 | Bibliotheek Barneveld

Speciaal voor ouders met jonge kinderen (0 tot 4 jaar) heeft de bibliotheek iets bijzonders en nieuws in petto: de papa en mama koffieochtend vol informatie, educatie én ontspanning.

Alle papa’s en mama’s uit de omgeving mogen langskomen voor informatie op opvoedkundig gebied. Denk bijvoorbeeld aan het thema zindelijkheid. Wij zorgen dat experts van Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Barneveld aanwezig zijn. Terwijl ouders handige informatie vergaren en allerlei vragen kunnen stellen, vermaakt de bibliotheek de aanwezige kids. Zo zullen onze jongste bezoekers fijn naar ’n mooi verhaaltje uit een prentenboek gaan luisteren of lekker gaan knutselen.

Een goed gesprek

Kortom, u als ouder krijgt alle ruimte én rust voor een goed gesprek met een professional, maar ook onderling met andere aanwezige ouders. En uw kind? Die krijgt onze aandacht! En na deze informatieve ochtend liggen de boeken over het besproken thema natuurlijk klaar om uitgeleend te worden. Voor de kinderen hebben wij dan ook leuke, bijpassende boekjes te leen.

BoekStart-activiteitenprogramma

Deze papa en mama koffieochtend is onderdeel van het BoekStart-activiteitenprogramma en is bedoeld voor kinderen van 0 tot 4 jaar en hun (groot)ouders/verzorgers.