Nijntje Festijntje (uitverkocht!)

20 juni 2018, van 11:00 tot 12:00 | Bibliotheek Barneveld

Kosten: 2 euro per kind (ouders gratis)

Speciaal voor alle peuters en kleuters organiseert Bibliotheek Barneveld opnieuw het Nijntje Festijntje: een ochtend vol lezen, knutselen én konijntjes. Deze ochtend is helemaal uitverkocht! We vinden het jammer kinderen (en (groot)ouders te moeten teleurstellen maar heten hen van harte welkom bij een andere activiteit. Op 29 juni organiseren wij bijvoorbeeld nog een voorleeshalfuurtje in de Bibliotheek. Of bezoek het feestje van Nijntje in Voorthuizen.

Dit gaat een hele speciale ochtend worden als afsluiting van een mooie spaaractie! We gaan met elkaar lezen, knutselen en leuke spelletjes op de tablet doen. Ook mag je cake gaan versieren (doen we samen met Ons Bedrijf), want Nijntje is jarig, 63 jaar alweer!

Maar er is nóg meer. Zo komt gymvereniging Doves met een konijnenparcours. Echte konijntjes (van Welkoop Barneveld) lopen vrij rond. Natuurlijk mogen ze ook geaaid worden én mag je van alles vragen… Tot slot, is de Bruna er ook deze ochtend met een heus Nijntje-winkeltje.

Blijven doorsparen

Je hebt gelukkig nog tot 20 juni a.s. de tijd om je spaarkaart(en) vol te krijgen. Met een VIP-ticket is de entree gratis en anders €2,- per kind voor het spetterende Nijntje festijntje. De kaartjes zijn NU al te koop. Het is wel fijn om deze kaartjes vooraf aan te schaffen. Meer info aan de balie of stuur een mail naar: educatie@bibliotheekbarneveld.nl.

Nog even de spelregels:
• Haal een spaarkaart bij de balie
• Je ontvangt (bij inlevering prentenboeken) een sticker voor op je spaarkaart
• 5 stickers = volle spaarkaart. Je krijgt een leuke attentie!

BoekStart-activiteitenprogramma
Deze informatieve, gezellige ochtend is onderdeel van het BoekStart-activiteitenprogramma en is bedoeld voor kinderen van 0 tot 4 jaar en hun (groot)ouders/verzorgers.

Nijntje Festijntje wordt ook georganiseerd op woensdag 13 juni in Kootwijkerbroek en woensdag 27 juni in Voorthuizen.