Nijntje Festijntje

27 juni 2018, van 15:00 tot 16:00 | Bibliotheek Voorthuizen

Dit wordt een hele speciale feestmiddag… We vieren met elkaar het verjaardagsfeestje van dit lieve konijntje.

We gaan samen luisteren naar een mooi Nijntje-verhaaltje. Daarna lekkere cakejes versieren (en opeten…) én je mag een leuke verjaardagskaart in elkaar knutselen.

Kom je ook op Nijntje’s feestje? Aanmelden kan bij de balie van locatie Voorthuizen maar je mag ook een mail sturen naar: educatie@bibliotheekbarneveld.nl.

BoekStart-activiteitenprogramma
Deze informatieve, gezellige ochtend is onderdeel van het BoekStart-activiteitenprogramma en is bedoeld voor kinderen van 0 tot 4 jaar en hun (groot)ouders/verzorgers.

Nijntje Festijntje wordt ook georganiseerd op woensdag 13 juni in Kootwijkerbroek en woensdag 20 juni in Barneveld.