Nijntje Festijntje

21 juni 2019 | Bibliotheek Barneveld

Kosten: € 2,-

Nijntje is jarig! Dit wordt een hele speciale feestdag. Speciaal voor alle peuters en kleuters organiseert Bibliotheek Barneveld het verjaardagsfeestje van Nijntje. Samen met jullie vieren we het feestje van dit lieve konijntje! Komen jullie ook?

Wat gaan we doen?

Eerst gaan we samen luisteren naar een mooi verhaaltje uit één van de boekjes van Nijntje. Daarna gaan we lekkere cakejes versieren (en opeten..) én je mag nog wat leuks knutselen.

Twee rondes

We hebben twee rondes ingesteld, zodat er zoveel mogelijk kinderen op het Nijntje Festijntje kunnen komen.

Ronde 1: 09.30 - 11.30 uur
Ronde 2:
15.00 - 17.00 uur

(In de tweede ronde kunnen ouders en kinderen ook kennismaken met Muziek op Schoot. Dit wordt verzorgt door Muziekcentrum Harlekijntje. Muziek op Schoot is een onderdeel van het Boekstart-programma. Met dit programma wil de Bibliotheek kersverse ouders al in een vroeg stadium kennis laten maken met het voorlezen. Het versterkt de band met je baby, maar het is ook goed voor de taalontwikkeling van je kind. Je kan dus niet vroeg genoeg beginnen met voorlezen!)

Geef bij je aanmelding door voor welke ronde je komt. Er geldt een maximum van 100 kinderen per ronde.

Aanmelden en kosten

Deelname aan het Nijntje Festijntje is € 2 per kind. Aanmelden kan via educatie@bibliotheekbarneveld.nl, telefonisch via (0342) 403 483 of aan de servicebalie van de Bibliotheek.

Mini edities in Kootwijkerbroek en Voorthuizen

Het Nijntje Festijntje komt óók naar de Bibliotheek in Kootwijkerbroek en Voorthuizen. De mini editie is op vrijdag 14 juni in Kootwijkerbroek en op vrijdag 28 juni in Voorthuizen