Opening BoekStartseizoen: Hilarische kindervoorstelling

19 september 2018, van 15:00 tot 16:00 | de Bibliotheek Barneveld

Kosten: Leden: € 5,00 Niet leden: € 7,50

Mol komt boven om te kijken of de zon al op is als er ineens op zijn kop gepoept wordt. Kak! Wat goor! Mol gaat op zoek naar de dader en ontmoet een hoop wonderlijke dieren die duidelijk maken dat zij het in ieder geval niet waren... Maar dan zijn er gelukkig twee strontvliegen die hem kunnen helpen.

Openingsknaller BoekStartseizoen

'Over een mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft' is een slapstickvoorstelling van de makers van 'De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen, Meneer Monster en is daarmee onze openingsknaller van het BoekStartseizoen.

Het hele jaar door organiseren wij diverse activiteiten onder het label BoekStart waarmee we het lezen met heel jonge kinderen willen bevorderen én ouders met jonge kinderen willen laten genieten van boeken. De gemeente Barneveld, de bibliotheek, consultatiebureaus en instellingen uit de voorschoolse opvang werken daarin samen. BoekStart is mogelijk door een subsidie van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en de gemeente Barneveld.

De voorstelling is geschikt voor kinderen van 2 tot circa 6 jaar en is zowel voor leden als voor niet-leden tegen betaling toegankelijk.

Reserveren kan via educatie@bibliotheekbarneveld.nl. Kaarten zijn ook te koop aan de balie van de bieb.