Openingsvoorstelling Nijntje op de fiets

20 september 2017, van 15:00 tot 16:00 | Bibliotheek Barneveld

Kosten: € 2,50 leden, € 5 niet-leden

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

UITVERKOCHT! Op woensdag 20 september wordt het nieuwe BoekStart seizoen geopend met een voorstelling van Nijntje op de fiets. Actrice en zangeres Marianne van Houten neemt de kinderen mee in het verhaal van Nijntje die een dagje gaat fietsen.

Nijntje is thuis en heeft zin om erop uit te gaan. Ze pakt haar fiets en gaat op pad. Ze fietst langs het bos, de boerderij, de speeltuin en natuurlijk naar opa en oma Pluis. Nijntje op de fiets is gebaseerd op de bekende Nijntje boeken. De voorstelling wordt gespeeld in een herkenbaar decor waarin de wereld van Nijntje, leuke liedjes en de iconische tekeningen van Dick Bruna op een verrassende manier een rol spelen. 

Praktische informatie

De voorstelling is van 15.00 tot 16.00 uur in de ontmoetingsruimte van de bibliotheek. De kosten bedragen €2,50 voor leden en €5 voor niet-leden. Vanwege de beperkte ruimte kan er slechts een begeleider per kind mee. U kunt kaarten reserveren via educatie@bibliotheekbarneveld.nl en deze bij de informatiebalie ophalen en betalen vóór 13 september. Daarnaast is er de mogelijkheid om kaarten aan de informatiebalie te kopen zonder van te voren te reserveren. Let wel; op=op.  

De voorstelling is onderdeel van het BoekStart-activiteitenprogramma