Papa&Mama-café - 'Ik ben twee en ik zeg nee'

22 november 2018, van 10:00 tot 12:00 | de Bibliotheek Barneveld

'Ik ben twee en ik zeg nee'. Elke ouder met kinderen van circa 2 jaar herkent deze peuterfase. Soms vind je het grappig die eigen mening van je kind, maar soms... Hoe ga je ermee om?

Tips van CJG Barneveld

Deze ochtend zal een jeugdverpleegkundige van CJG Barneveld herkenbare voorbeeldsituaties schetsen en mogelijke reacties van ouders benoemen. En vooral ook tips geven hoe te reageren op een peuter die het veelvuldig niet eens is met de beslissing van de ouders.

Boekentips

In de Bibliotheek kun je veel informatie over opvoeden vinden, zeker ook over deze overbekende peuterfase. De boeken worden toegelicht evenals waar je deze boeken kunt vinden in de bieb.

Neem gerust je kind(eren) mee! Er zijn materialen om mee te spelen en zij worden voorgelezen.

Aanmelden

Lijkt het je prettig om op deze informele wijze, onder het genot van een kopje koffie, informatie te krijgen over de peuterpuberteit? Deelname is gratis, maar we vinden het wel prettig om te weten hoeveel ouders we kunnen verwachten. Aanmelden kan bij de servicebalie van de Bibliotheek of via educatie@bibliotheekbarneveld.nl.